– Nei til utenlandske nettbutikker

Til tross for koronakrise og en dykkebransje som er nede i en dyp bølgedal sier Dykking nei takk til annonser fra utenlandske nettbutikker, og velger å støtte den norske bransjen.

– Nei til utenlandske nettbutikker

LEDER– Nei til utenlandske nettbutikker

Til tross for koronakrise og en dykkebransje som er nede i en dyp bølgedal sier Dykking nei takk til annonser fra utenlandske nettbutikker, og velger å støtte den norske bransjen.

  9. juli 2020
Ikke lenge etter at myndighetene innførte strenge koronatiltak i midten av mars begynte forespørslene om annonsering å tikke inn på e-post hos bladet Dykking.

Det var tydelig at krisen også var merkbar blant utenlandske aktører. Flere ville benytte anledningen til å utvide markedet, og pengesterke nordmenn stod høyt oppe på listen.

Vi støtter den norske dykkebransjen

Vi har sagt nei takk til alle forespørsler fra utenlandske nettbutikker som ønsker å annonsere i bladet eller på våre nettsider. Dette gjør vi fordi vi mener det er riktig av oss å støtte den norske dykkebransjen, ikke fordi pengebingen er så full at det renner over.

Vi oppfordrer norske dykkere til å gjøre det samme: Støtt ditt lokale dykkesenter, enten du går i butikken eller handler på nett. Vi er alle avhengig av hverandre.

Dykking tar gjerne inn annonser fra utenlandske utstyrsprodusenter og distributører som har forhandlere i Norge. Annonser fra destinasjonsselskaper og utenlandske dykkesentre har vi også plass til.

Nei takk til bettingsider

Vi tar heller ikke inn annonser eller sponsede innlegg fra betting- og kasinosider. Vi støtter den norske modellen som tilgodeser blant annet dykkeklubbene med midler fra Norsk Tipping.

Når du abonnerer på bladet Dykking og leser spennende innhold på våre nettsider er du med på å støtte den norske dykkebransjen. Det føles vel litt godt?

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS