PADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

PADI Green Star Award™ til OFDS

NYHETERPADI Green Star Award™ til OFDS

Oslofjorden Dykkesenter har fått en PADI Green Star Award™ for sin miljøvennlige forretningspraksis og sitt engasjement for å bevare miljøet under vann.

  19. august 2019
Oslofjorden Dykkesenter har gjort seg bemerket gjennom å arrangere flere opprydningsdykk i nærmiljøet, og ikke minst for å stadig ta med søppel opp når de er ute og dykker.

Nå har det utrettelige arbeidet blitt belønnet med en PADI Green Star Award™.

Den høythengende utmerkelsen ble overrakt daglig leder Heidemarie Nordahl av PADI Regional Manager for Norge, Kjell Evensen.

– Vi har fokus på å ha en miljøvennlig profil, utdanne miljøbevisste dykkere og delta i lokalmijøet for å bedre undervannsmiljøet i Oslofjorden, forteller hun til Dykking.

Holder til i en Grønn Marina

Hun er stolt over at dette blir lagt merke til av PADI, ikke minst fordi Oslofjorden Dykkesenter holder til i en Grønn Marina.

Senteret flyttet tidligere i år til Vollen Marina i Asker, som har forpliktet seg til at driften skal være miljøvennlig og fremtidsrettet, hindre utslipp av gift og kjemikalier, mikroplast og båtseptik.

– På grunn av dette er vi ekstra glade for å få dette synlige beviset på vår grønne profil, og er stolte over å ha oppfylt kravene, sier Nordahl.
Senest 30. juli arrangerte Oslofjorden Dykkesenter et «Dive against Debris» opprydningsdykk ved stranda utenfor Oslofjordmuseet.


Grønn Marina-prosjektet drives med støtte fra blant annet WWF, Miljødirektoratet og Forskningsrådet.

Deles ut for miljøvennlig drift og fokus

PADI Green Star Award™ deles ut til dykkesentre og resorter som viser et engasjement for bevaring og miljøvennlig fokus både gjennom driften, energiforbruk, bruk av miljøvennlige og bærekraftige materialer, miljøvennlig transport og ved å ta vare på havmiljøet.

Utmerkelsen forteller at Oslofjorden Dykkesenter bryr seg om miljøet og gjør en innsats for å ta vare på det, ifølge det som står å lese på PADIs nettsider.

Vi gratulerer med utmerkelsen!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS