Gass og Pusteservice åpnet butikk i Drøbak

Gass og Pusteservice AS hadde offisiell åpning av sine nye lokaler i Drøbak i dag. Vi stakk innom for å få med oss åpningen, og ble spesielt imponert over den nye butikken.


BRANSJENYTTGass og Pusteservice åpnet butikk i Drøbak

Gass og Pusteservice AS hadde offisiell åpning av sine nye lokaler i Drøbak i dag. Vi stakk innom for å få med oss åpningen, og ble spesielt imponert over den nye butikken.

  5. september 2019
Gass og Pusteservice AS flyttet til Dyrløkkeveien 27 i Drøbak i juni, og har siden da jobbet hardt med å sette lokalene i stand. Både lager, serviceverksted, trykkprøvingsrom, oksygenrent rom og en ny, stor butikk har de nå fått på plass.

I dag inviterte de til "grand opening" med kaffe og kaker fra klokken 9, og vi satte oss i bilen for å få med oss arrangementet. Her får du noen inntrykk fra dagen, mer eller mindre på direkten.


Det var godt oppmøte og mange kjente ansikter fra bransjen på åpningen i dag. De nye lokalene ser flotte ut, og det har skjedd mye siden vi var innom i juni.


I den nye butikken har produktene fra Poseidon fått en fremtredende plass. Her finnes både BCD'er og rebreathere, svømmeføtter, masker og annet tilbehør. GPS AS er Poseidon distributør og servicesenter.


Lekre produkter fra Poseidon, bare en halvtime fra Oslo.


Ikke alle er klar over at GPS AS leier ut mobile kompressorer og dykkepaneler. Dette kommer mye tydeligere frem i den nye butikken, og er noe selskapet vil satse mer på fremover.


Gass og Pusteservice AS gjør service på alle typer pusteventiler, både for sportsdykkere og yrkesdykkere. Nytt nå er at sportsdykkere også kan komme innom og levere utstyr på service.


Neste generasjon dykkere var også på besøk. Tobias på seks måneder inspiserer yrkesdykkerhjelmer.


GPS AS har blitt forhandler for Hydroscand, og fører et kjernesortiment innenfor hydraulikk og koblinger til kompressorsystemer.


Utstyr til yrkesdykkere opptar også en stor del av plassen hos GPS AS, både i butikken og på lageret. Her et par Deep Sea hjelpmer fra Advacotec.


Sikkerhetsutstyr er også en viktig del av sortimentet – som for eksempel brannslukkingsapparater beregnet på trykkammer og Oxybox oksygenbeholdere med pusteventil.


Bak kulissene er det litt arbeid som gjenstår, men alle viktige funksjoner har vært i full drift siden flyttingen. I øyeblikket jobbes det med å sette opp skilllevegger slik at alle primærfunksjoner får et eget rom.


Det var selvsagt kake til åpningen. Om du vil ha et stykke må du være rask og skynde deg å komme innom!


Eget klasserom med plass til 8 personer kommer godt med, både til dykkekurs, førstehjelpskurs og teori på forskjellige yrkesdykkerkurs, trykkprøving, oksygenvasking og liknende.


Gass og Pusteservice ligger bare en halvtime med bil fra Oslo. Det er også gode kollektivforbindelser.


Gass og pusteservice AS tilbyr kurs i trykkprøving, oksygenvasking, kran- og ventilservice og flere dykkekurs. De leverer også dykkerutstyr, kompressorer, pusteluftsystemer og utstyr relatert til luftsystemer for sportsdykking, røykdykking og arbeidsdykking.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS