Oslofjorden Dykkesenter åpnet i Drøbak

Oslofjorden Dykkesenter har åpnet sin nye avdeling i Drøbak. Vi tok turen for å være med på åpningen, som var godt besøkt av dykkere fra hele Østlandet. Se bilder fra den nye butikken!

En fornøyd daglig leder Heidemarie Nordahl tok i mot i den nye avdelingen i Drøbak.

BRANSJENYTTOslofjorden Dykkesenter åpnet i Drøbak

Oslofjorden Dykkesenter har åpnet sin nye avdeling i Drøbak. Vi tok turen for å være med på åpningen, som var godt besøkt av dykkere fra hele Østlandet. Se bilder fra den nye butikken!

  3. november 2019
Mange var nysgjerrige på Oslofjorden Dykkesenters nye avdeling og hadde tatt turen til Dyrløkkeveien 27 i Drøbak for å se det nye dykkesenteret med egne øyne.

– Vi er glade for å ha åpnet dørene, og for at så mange kom innom! Det var både gamle og nye kunder på besøk, og vi håper å se mange av dem igjen regelmessig i tiden fremover, sier daglig leder i OFDS Heidemarie Nordahl.

Her er noen inntrykk fra åpningsdagen:


Senteret holder sammen med Gass- og Pusteservice, og er et naturlig stopp på veien når man dykker i Drøbak.


Store utstillingsvinduer slipper inn dagslys og gjør den nye butikken lys og trivelig. Vareutvalget er foreløpig begrenset, men det viktigste er på plass.


Både store og små var innom for å ta lokalene i nærmere øyesyn og benytte seg av de gode åpningstilbudene.


Blant åpningstilbudene var rashguards for de minste fra Cressi. Tilbudene gjelder til og med neste helg, så det er ikke for sent om man vil gjøre en god handel.Det var godt besøk på åpningsdagen, og folk virket godt fornøyd med det de så. – Tilbakemeldingene var veldig gode, så vi er godt fornøyd, forteller Heimarie Nordahl.


Heidemarie Nordahl vil stå bak disken i den nye avdelingen, mens Monica Taanevig vil være å treffe på Vollen Marina i Asker.


Firmabilen var på plass utenfor den nye butikken. Som man ser er det gode parkeringsmuligheter – og kort vei for å fylle flaskene før man skal ut å dykke.


Hos Oslofjorden Dykkesenter i Drøbak finner man blant annet produkter fra Poseidon, Cressi og Waterproof. Det er også kort vei til serviceverkstedet hos GPS AS.


Fra venstre daglig leder i GPS AS Øyvind Knutsen, instruktør Morten S. Haakonsen og Trond Skaare, daglig leder hos Førstehjelperen.no (tidl. PADI Norge).


Flotte dykkemuligheter i Drøbakområdet

Oslofjorden Dykkesenter avd. Drøbak blir et fint utgangspunkt for dem som har lyst til å utforske noen av de mange flotte dykkeplassene i området. Her finner man noe av den beste dykkingen i indre Oslofjord, og det er kort vei fra senteret til populære plasser som Pumpehuset, Hvitsten og Helikopterplassen.

Vil man dykke på vestsiden av fjorden arrangerer Oslofjorden Dykkesenter jevnlige dykk på steder som Storsand, Sjøstrand, Muren, Høvikvollen og i skulpturparken i Sandvika.

Senteret tilbyr både dykkekurs, luftfylling, service og utstyr, og åpningstidene i Drøbak blir i første omgang fra 12–19 torsdag og fredag, og 10–14 på lørdager. Husk at åpningstilbudene gjelder til og med neste helg!

Les mer på www.ofds.no.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Kom og dykk i verdens sterkeste malstrøm!

  Undervannsfotografene Vidar Skålevik og Siv P. Ystebø fra WeDive.no har vært på besøk i Saltstraumen, og har delt en video av de fantastiske scenene som utspiller seg i den sterke strømmen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
padding-left: 20px;