Stadig flere klubber velger DykkeBazaar

Gode betingelser og muligheter for kontant kickback gjør at Dykkebazaar er et gunstig valg for dykkeklubbene når turen går til eksotiske strøk.

DYKKEREISERStadig flere klubber velger DykkeBazaar

Gode betingelser og muligheter for kontant kickback gjør at Dykkebazaar er et gunstig valg for dykkeklubbene når turen går til eksotiske strøk.

Annonsørinnhold fra DykkeBazaar og Norges Dykkeforbund
Takket være et samarbeid mellom Norges Dykkeforbund og DykkeBazaar kan medlemsklubbene få gunstige betingelser på klubbturer til utlandet. Det lønner seg – på flere måter.

– Samarbeidet med DykkeBazaar kommer klubbene til gode på flere måter. De får muligheten til å reise til gunstige betingelser, styrke samholdet i klubben, og få halvparten av overskuddet tilbake i klubbkassen. Det lønner seg å være medlem i NDF, sier Stian Olsen.

Flere klubber har allerede bestilt

Blant klubbene som har benyttet seg av de gode betingelsene DykkeBazaar tilbyr er blant annet Mjøsen Dykkerklubb og Steinkjer Sportsdykkere. De har satt opp turer til Socorro i Mexico og til Egypt.

Bergen Dykkerklubb satser på en tur til Palau for sine medlemmer i 2021, og flere andre klubber er i ferd med å legge planer for reiser til spennende steder sammen med DykkeBazaar.

Palau regnes som en av verdens ypperste dykkedestinasjoner:Fish'n Fins Palau/YouTube


Klubbene får kontant kickback

Ved siden av dykkeopplevelsene får klubben halvparten av overskuddet på reisen, og har dermed muligheten til å fylle opp litt i klubbkassen.

– Klubbene får et prisgunstig tilbud, og kan legge opp turen slik de selv ønsker. I tillegg har de mulighet til å tjene penger, forteller daglig leder i DykkeBazaar, Thor Vaz de Leon.

Dersom klubben din har lyst til å arrangere en dykketur til eksotiske strøk er det bare å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få en pris på drømmereisen.


Kontakt DykkeBazaar:
Hjemmeside: www.dykkebazaar.no
Telefon: 22 41 30 30
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

Kontakt Norges Dykkeforbund:
Hjemmeside: www.ndf.no
Telefon: 21 02 97 44
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Sognsveien 73, 0854 Oslo


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS