Bli med på en leken sjømatkonkurranse!

Har du barn i skolepliktig alder bør du lese videre: Fiskesprell gjentar suksessen med sin spennende oppskriftskonkurranse også for skoleåret 2019–20, og inviterer alle elever i barne- og ungdomsskolen til å bli med på Kokkesprell.

KONKURRANSE

   

GOURMET



Bli med på en leken sjømatkonkurranse!

Har du barn i skolepliktig alder bør du lese videre: Fiskesprell gjentar suksessen med sin spennende oppskriftskonkurranse også for skoleåret 2019–20, og inviterer alle elever i barne- og ungdomsskolen til å bli med på Kokkesprell.

  6. februar 2020
Kokkesprell er en konkurranse med sjømat i hovedrollen, der barn og unges smak blir tatt på alvor. Det gis en egen råvarestøtte til innkjøp av råvarer til de skolene som leverer et bidrag, og det er lagt til rette for at elevene skal nå flere av kompetansemålene i læreplanen gjennom å delta i konkurransen.

Hva er Kokkesprell?

Kokkesprell er en oppskriftkonkurranse som arrangers av Fiskesprell, et samarbeid mellom Helse- og omsorgsdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet og Norges sjømatråd.

  • En leken oppskriftskonkurranse for alle elever i barne- og ungdomsskolen
  • Elevene lager sin egen sjømatrett - akkurat slik de liker den best
  • Enkelt å delta: Lag retten, ta bilde f.eks. med mobiltelefon og send inn sammen med oppskriften

Vinnerklassen får 5 000 kroner til klassekassen og en sjømatfest for elever, lærere og foreldre. For å gi rom for innkjøp av gode råvarer, fiskefilet eller annen sjømat, tilbys alle deltakende klasser konkurransestøtte på 40 kroner pr. elev.

Innleveringsfrist: 6. mars 2020

Juryen legger vekt på matfaglig kvalitet, presentasjon av retten, beskrivelse av fremgangsmåten og en kort beskrivelse av arbeidet med konkurransen. Helheten og kreativiteten er viktig. Bruk gjerne oppskriftene på www.fiskesprell.no som inspirasjon, men husk at retten man deltar med skal være ens egen.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

    Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

  • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
  • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
  • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
  • FORSKNING: Sjøpølser
  • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
  • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
  • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
  • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
  • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
  • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS