To uker til GO Diving Show 2020 i Coventry

Det er som kjent messetid, og en av de nyere på banen er GO Diving Show i Coventry, som i år arrangeres for andre gang. Hvis man har lyst til å oppleve en dykkemesse kan dette være et fint sted å starte.

Foto: GO Diving Show

MESSETo uker til GO Diving Show 2020 i Coventry

Det er som kjent messetid, og en av de nyere på banen er GO Diving Show i Coventry, som i år arrangeres for andre gang. Hvis man har lyst til å oppleve en dykkemesse kan dette være et fint sted å starte.

  7. februar 2020
Etter at den første GO Diving-messen i februar i fjor var en suksess inviterer nå arrangørene til en ny runde med messemoro i Coventry. Rundt 100 utstillere skal være på plass, og publikum lokkes med interessante foredrag og spennende aktiviteter – på et språk de fleste behersker, i motsetning til de fleste andre dykkemesser.

GO Diving Show 21.–23. februar 2020

Messen arrangeres i Ricoh Arena i Coventry i England, og arrangøren lover en rekke foredrag med kjente fjes fra dykkebransjen, basseng for prøvedykking og egne avdelinger for undervannsfoto og teknisk dykking.

Messen starter med en bransjedag fredag 21. februar, mens det lørdag og søndag er åpent for publikum fra 10–17. Bransjedagen byr på egne workshops om hvordan man for eksempel kan bli flinkere på nettet og utnytte sosiale medier på en mer effektiv måte.Det skal holdes over 50 foredrag på fire forskjellige scener under GO Diving Show i Coventry helgen 21.–23. februar. Foto: GO Diving Show


Satser tungt på foredrag

GO Diving har ikke mindre enn fire scener, og i løpet av helgen vil det være mulig å få med seg en rekke forskjellige foredrag om undervannsfoto, utdanning, teknisk dykking og andre temaer.

Kjente navn som Monty Halls, Phil Short, Aron Arngrimsson, Paul Duxfield, Andy Torbet, Miranda Krestovnikoff og Mario Vitalini er blant foredragsholderne, og totalt blir det over 50 foredrag på de fire scenene.

Den verdenskjente undervannsfotografen Alex Mustard vil også avsløre vinnerne i fotokonkurransen Underwater Photographer of the Year 2020 på søndag ettermiddag.

Slik finner du veien til GO Diving Show:


Det virker å være dårlig med direktefly til Birmingham, som er nærmeste flyplass – men mange alternativer med en stopp i Europa. London kan også være et alternativ, da det ikke er mer enn 1 1/2 time med tog til Coventry.

Såvidt vites er det ingen norske utstillere på GO Coventry, men ryktene sier at noen har tenkt seg over for å se nærmere på messen og vurdere om det kan være et alternativt neste år.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS