Spesialpris på Clean Ocean Conference

Dersom du er medlem i en dykkeklubb får du spesialpris på Clean Ocean Conference i Haugesund. Slettaa Dykkerklubb har også satt opp et ekstra program for dykkere på fredag.


KONFERANSE

MILJØSpesialpris på Clean Ocean Conference

Dersom du er medlem i en dykkeklubb får du spesialpris på Clean Ocean Conference i Haugesund. Slettaa Dykkerklubb har også satt opp et ekstra program for dykkere på fredag.

  3. februar 2020
Ordinær pris for deltakelse på Clean Ocean Conference i Haugesund fra 7.–8. februar er 1.500 kroner. Nå inviterer Slettaa Dykkerklubb de som er medlem i en klubb til å bli med for bare 500 kroner.

Fredag 6. februar er det satt opp ekstra program i forbindelse med miljøkonferansen. Klokken 12 arrangeres det dykketur fra det nye klubbhuset i Smedasundet, og lørdag og søndag holdes to svært interessante foredrag:

Lørdag kl 16.30: Pressemeldinger og sponsorarbeid

Hvordan klarer man å være synlig i nyhetsbildet og hva er viktig i arbeidet med å skaffe sponsorer til ryddeaksjoner og andre arrangementer? PR- og kommunikajsonsrådgiver Frederik Finnes i FGF Media vil vise hvordan man skriver en god pressemelding – og hvordan man får pressen til å bruke den.

Søndag kl 10.00: Arbeidsmiljøloven kapittel 26

Hva er nytt i de nye reglene for sikkerhet og helse ved arbeid under vann, og hvilke konsekvenser har dette ved gjennomføring av dykkerkurs? Arbeidstilsynet har endret forskriften om utførelse av arbeid under vann gjeldende fra 1. januar 2020. Etter en presentasjonen blir det åpnet for spørsmål og debatt.

Kontaktperson: Lars Einar Hollund, tlf. 918 40 980 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Snart kursstart: Bli divemaster hos Nemo

  Når du vil ta skrittet videre på dykkekarrieren er PADI Divemaster kurset for deg. Da kan du assistere på Open Water-kurs og guide dykkere under vann. Ta skrittet hos Nemo i Bergen!

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS