Unik reise i dykkeparadiset Nord-Sulawesi

Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.

Video: Critters@Lembeh/YouTube

DYKKEREISERUnik reise i dykkeparadiset Nord-Sulawesi

Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.

Annonsørinnhold fra Critters@Lembeh Resort
Passport to Paradise er en unik dykkereise som gir deg muligheten til å oppleve tre destinasjoner på én reise, uten at det involverer fly, timesvis i bil eller masse venting. Du kan bare slappe av og dykke, dykke, dykke!

I løpet av oppholdet får du besøke Lembeh Resort, Murex Bangka Island og Murex Mandao – tre fantastiske resorter som byr på helt forskjellig dykking.

Se noen av de kule dyrene i Lembeh:Dykkeparadiset Nord-Sulawesi

Området rundt Nord-Sulawesi har rundt 150 dykkesteder, og med Passport to Paradise blir du fraktet fra den ene resorten til den neste med båt. Siden du dykker som vanlig på veien går du ikke glipp av et eneste dykk!

Lembeh Resort byr på spektakulær makrodykking i den svare vulkansanden, mens Murex Bangka har fantastiske korallrev. Murex Manado ligger like ved nasjonalparken Bunaken med fantastiske vegger og marint liv.

Guidene på resortene er eksperter på å finne alle de merkelige, fargerike og morsomme småkrypene som finnes i dette unike området. Dette gjør at du får mest mulig ut av opplevelsen.

Passport to ParadiseVideo: Murex Dive Resorts/YouTube


Nye regler for bestilling på grunn av korona

På grunn av COVID-19 har Lembeh og Murex-resortene innført fleksible regler for bestilling og ombooking, slik at du ikke løper noen risiko ved å bestille et opphold. De gir deg også den første dagen med dykking gratis!

Du trenger ikke å betale despositum når du bestiller, og heller ikke avbestillingsgebyr hvis du ikke kan reise. Du kan utsette oppholdet i inntil to år uten kostnad dersom dette blir nødvendig på grunn av COVID-19.Lembeh og Murex Resorts ønsker deg velkommen når koronakrisen er over og reiserestriksjonene blir opphevet. Foto: Lembeh/Murex Resort


Det kommer bedre tider

– Når koronapandemien er over håper vi du har oss i tankene når du planlegger din neste dykkereise. Du er hjertelig velkommen til både Lembeh Resort og våre to Murex-resorter. I mellomtiden gjør vi vårt beste for å hjelpe våre ansatte, sier innehaver Danny Charlton.

Passport to Paradise en glimrende måte å få oppleve det beste av alle tre stedene, og er en av de aller beste dykkereisene du kan tenke deg! Les mer på Lembeh Resort og Murex Resorts.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS