Skipsmegler søker partner eller ny eier

I forbindelse med at innehaver Arne Timmerling går av med pensjon søker nå Shipsforsale Sweden en partner eller en ny eier til å drive meglervirksomheten videre.

Skipsmegler søker partner eller ny eier
Foto: Shipsforsale Sweden/Facebook

BRANSJENYTT



Skipsmegler søker partner eller ny eier

I forbindelse med at innehaver Arne Timmerling går av med pensjon søker nå Shipsforsale Sweden en partner eller en ny eier til å drive meglervirksomheten videre.

  22. juni 2020
– Det gått 38 år siden jeg startet firmaet. Opprinnelig var det bare fordi hobbyen med holde på med gamle trålere og små passasjefartøy vokste såpass at jeg ble tvunget til å momsregistrere meg, sier Timmerling.

Hobbyen fortsatte å vokse, og ble til et yrke som gav kontakter over hele verden, dokumentering av flere tusen mindre fartøyer og hundrevis av salgs- og megleroppdrag.

Redningsbåt

Shipsforsale Sweden har mange båter til salg, inkludert denne tidligere redningsbåten.


Pene regnskapstall

Shipsforsale Sweden er en veletablert plattform for salg og formidling av mindre fartøy av forskjellige typer. Nettsiden har til enhver tid båter til salgs, og det har blitt omsatt flere dykkefartøyer i årenes løp.

De siste årene har omsetningen ligget rundt 27 millioner årlig, ifølge offentlige registere. Fortjenesten har gått opp og ned, men har i snitt ligget på godt over 3 millioner kroner i året fra 2017 til 2019.




Shipsforsale Sweden bruker blant annet 3D-modeller som dette når de selger båter.


Konkurransedyktig plattform

Arne Timmerling tror at selskapet fortsatt kan utvikles videre, og vil kunne være en konkurransedyktig aktør i mange år fremover. Selskapet har alltid vært tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi.

– Vi var først ute med nyhetsbrev på e-post, egne nettsider og bildekaruseller som gjorde kjøperne i stand til å ta en avgjørelse på nettet. Kundelisten og e-postlisten er omfattende og verdifull, sier Timmerling.

I dag finner kundene båter til salgs både på Facebook, YouTube, Instagram og selvsagt på nettsiden www.shipsforsale.com.



Shipsforsale Sweden er også aktive på sin egen YouTube-kanal.


En gullkantet mulighet?

Timmerling fyller 67 år i høst og mener selv at han kanskje har fem år igjen av sin yrkeskarriere. Denne tiden har han tenkt å bruke til å lære opp en ny, yngre partner eller eier av selskapet.

– Vi leter etter noen som er rundt 35–50 år til å overta, slik at det er en person som ikke allerede har fremtiden bak seg. Det kan være en fra bransjen eller en utenfra, men vi er åpne for diskusjoner og forslag, sier han.

Han oppfordrer eventuelle interessenter til å ta kontakt for et uforpliktende møte. Hvis du er interessert i båter, har litt bransjekunnskap og er lysten på å satse kan dette være en gullkantet mulighet.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Hold varmen når du dykker

    Det er fortsatt vinterkaldt i sjøen og viktig å sørge for å holde seg skikkelig varm. Det kan du gjøre med Santi elektriske varmesystemer fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • GPS AS holder kurs i trykkprøving

    Trykkprøving av dykkeflasker er helt nødvendig og skal gjøres med faste intervaller. Nå kan du lære hvordan det gjøres hos Gass og Pusteservice i Drøbak.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS