Har du interesse for marine bunndyr?

Åkerblå AS er et av havbruksnæringens ledende tverrfaglige kompetansemiljø, med aktivitet innenfor fiskehelse, miljø og tekniske tjenester. Nå søker de en taksonom til sitt kontor i Trondheim.

Har du interesse for marine bunndyr?
Kamsjøstjerne, Astropecten irregularis.

STILLING LEDIG

MARINBIOLOGIHar du interesse for marine bunndyr?

Åkerblå AS er et av havbruksnæringens ledende tverrfaglige kompetansemiljø, med aktivitet innenfor fiskehelse, miljø og tekniske tjenester. Nå søker de en taksonom til sitt kontor i Trondheim.

  22. september 2020
Konsulentselskapet Åkerblå bidrar til kunnskapsbasert havhelse ved å sikre et godt beslutningsgrunnlag for kundene, basert på selskapets kjerneverdier som er kompetanse, tillit, handlekraft og lønnsomhet.

– Vi er i stadig utvikling og søker nå vår nye Åkerblå'er i heltids stilling som taksonom, skriver selskapet i en stillingsannonse på Finn.no.

Søknadsfrist: 25. september 2020

Åkerblå søker deg som har interesse for marine bunndyr og miljøspørsmål i marint miljø. Arbeidsoppgavene vil omfatte bunndyrsundersøkelser for å kartlegge miljøtilstanden i forhold til havbrukslokaliteter.

Arbeidet utføres ved bruk av vitenskapelige metoder med artsbestemmelse av bløtbunnsfauna, og de faglige vurderingene sammenstilles i en rapport. Laboratoriet for taksonomi er lokalisert ved avdelingen i Trondheim hvor Åkerblå har et sterkt fagmiljø innen marine bunndyr bestående av en engasjert og interessedrevet gruppe taksonomer.

Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Master Marinbiologi eller PhD innenfor fagområdet
 • Kommunisere godt fagterminologi på norsk og engelsk (skriftlig/muntlig)
 • God gjennomføringsevne
 • Løsningsorientert
 • Stå-på-vilje og interesse for faget
 • Gode samarbeidsevner


Fordel med erfaring

– Vi ser det som en stor fordel om du har erfaring fra identifisering av bunnlevende evertebrater, der kompetanse på Echinodermata, Crustacea og/eller Polychaeta er av spesiell interesse, skriver Åkerblå i stillingsannonsen.

Kunnskap og erfaring med metodikken innenfor fagområdet vil vektlegges, og det samme gjelder tidligere erfaring fra konsulentvirksomhet og rådgivning innen miljørelaterte prosjekter.

Godt faglig og sosialt miljø

Selskapet søker deg som har ambisjoner om å videreutvikle deg i Åkerblå, både faglig og personlig, og kan tilby et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, fleksibel arbeidstid og konkurransedyktige betingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen kan du kontakte avdelingsleder for marine bunndyr Dagfinn Breivik Skomsø på telefon 907 75 421. Søknad kan sendes inn via annonsen på Finn.no.

Om selskapet

Åkerblå AS har hovedkontor på Frøya og består av ca. 140 ansatte innenfor veterinærmedisin, marinbiologi, oseanografi, ingeniørvitenskap og administrativ ledelse fordelt på 14 kontorer langs kysten fra Alta til Haugesund. For informasjon om bedriften, se www.akerbla.no.
Les også disse sakene:

Les også disse sakene:

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Legg dykketuren til Flåm og D/S Begonia

  Et nydelig vinterdykk på vraket av D/S Begonia kombinert med unike smaksopplevelser på Ægir Bryggeri i Flåm kan bli virkelighet når Flåmsbrygga Hotell tilbyr turer til vraket. Perfekt for dykkeklubber!

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS