Her kan du åpne luker i adventstiden

Dykking har dessverre ikke noen egen julekalender i år – tiden har ikke strukket til. I stedet har vi funnet frem noen julekalendere på nettet som kan passe for dykkere.

Her kan du åpne luker i adventstiden

JULEKALENDERHer kan du åpne luker i adventstiden

Dykking har dessverre ikke noen egen julekalender i år – tiden har ikke strukket til. I stedet har vi funnet frem noen julekalendere på nettet som kan passe for dykkere.

  1. desember 2020
Hvis du vil vinne flotte utstyrspremier eller dykkekurs, bør du sjekke Nemos julekalender hver morgen og svare på dagens spørsmål! Her finner du kalenderen.

Flåmsbrygga, Fjordsafari og Ægir Bryggeri har en ekte adventskalender! Hver søndag i desember avholder de konkurranse på Facebook, hvor du kan vinne spennende premier. Her finner du kalenderen.

Mange spennende luker

Redningsselskapet lokker med flotte ukespremier for de som svarer riktig på spørmålene i sin adventskalender på Facebook. Samtidig lærer du masse om den flotte innsatsen de gjør. Her finner du kalenderen.

Akvariet i Bergen har også en adventskalender på Facebook. I år er lukene litt annerledes enn tidligere, det blir en miks av konkurranse, anbefalinger og tips fra de ansatte på Akvariet – og du kan vinne for eksempel gratisbilletter. Her finner du kalenderen.

Marinbiologene byr på spennende og artig kunnskap om noen av de mer merkelige og rare innbyggerne i havet, slik at du lærer noe nyttig og spennende hver dag frem til jul. Her finner du kalenderen.

Flotte premier hver dag

Reiselivsmessen TravelXpo legger i samarbeid med Utforsk Verden ut et reiserelatert spørsmål hver dag på sin Facebook-side. Du kan vinne gavekort, bøker og opphold på unike perler i Norge og verden. Her finner du kalenderen.

På grunn av koronaviruset ble 2020 året hvor «håndsprit» ble dagligtale, og Antibac følger opp med egen julekalender med flotte premier. Her finner du kalenderen.

For de fotointeresserte kan det lønne seg å sjekke julekalenderne fra Foto.no, Canon Norge, CEWE Japan Photo og Elite Foto. Kanskje er det fotoutstyr i noen av lukene?

Et par klassikere

Norwegians julekalender har etter hvert blitt en klassiker. Her kan du vinne bonuspoeng og reiser, og hvert eneste lodd øker sjansen for å vinne hovedpremien på 20.000 CashPoints. Her finner du kalenderen.

Fjordkraft gir 2.000 kroner hver dag til en heldig vinner, og 4.000 kroner til en frivillig organisasjon. Ikke bare kan du vinne penger – du støtter også mange gode formål. Her finner du kalenderen.

Brannvesenets julekalender bidrar til å redde liv og verdier. Alle kan sende inn svar, men vinnerne trekkes kun blant elever som har deltatt i brannvesenets julekalenderundervisning i 2020. På julaften kan man vinne en Nintendo Switch! Her finner du kalenderen.

Her finner du flere julekalendere

Hvis du vil åpne enda flere luker hver morgen er det flere nettsider som har oversikt over julekalendere på nettet – sjekk www.julekalendere.com, www.advent-kalender.net og www.konkurransenett.no/julekalendere.

Lykke til – og god jul!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Faste tirsdagdykk hos ProDykk

  Har du lyst til å dykke litt oftere, men mangler buddy? Eller har du akkurat tatt kurs og vil komme i gang med dykkingen? ProDykk på Nesodden arrangerer dykking hver tirsdag.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS