Gass og pusteservice AS
Leverandør av dykkerutstyr, salg av kompressorer, pusteluftsystemer og utstyr relatert til luftsystemer for sportsdykking, røykdykking, arbeidsdykking, luftfart.
Les mer
Produktsortiment
Vi er leverandører av en rekke kjente merker.
Se vårt utvalg
Vi holder en rekke kurs
Vi gjennomfører en rekke forskjellige kurs. Ta en titt på vår kursoversikt for å få en oversikt.
Se kursoversikt
Nemo Tools
Vi er leverandør av undervannsverktøy fra Nemo Tools.
Les mer
Previous slide
Next slide

          Vi er leverandør av

Populære Produkter

Nemo Hammer Drill gir deg kraften du trenger for å jobbe med sement, murstein, eller stein i våte eller undervannsforhold.

Nemo Power Tools er de første batteridrevne verktøy for bruk under vann.

Triton-C1 har en 2-kanals digital diver intercom raido (xDR), kamera og lyskonsoll sammen med DVR3 digital videoopptaker.

THETIS-C1 er en selvforsynt bærbar intercom med to dykkere for 2- eller 4-leder kommunikasjon mellom dykkeleder og dykkere.

Vi hjelper deg med design og bygging av alle typer paneler og systemer. Vi lager fyllepaneler i alle størrelser og etter dine ønsker.

Alle paneler bygges med høykvalitets fittings, rør, ventiler, manometre, dybdemålere, trykkregulatorer, slanger og fyllestusser.

 

Salg av nye og oppgradering av trykkammer etter norsok og IMCA sine standarer. Vi utfører trykkprøving med DNV sertifisering. Vi leverer også alt av tilhørende utstyr til kammer som Bibs-masker, brannslukkingsutstyr, kommunikasjon, med mer.

På vårt draktverksted utfører vi reparasjon, ombygging, trykktesting og tilpassing av alle typer drakter. Vi er autorisert på de fleste typer dykkedrakter, gassverndrakter og redningsdrakter.

Autorisert på ventilservice av sportsdykkerutstyr, arbeidsdykkerutstyr og røykdykkerutstyr av alle merker.

Vi utfører trykktest og service på yrkesdykker utstyr.

TYT

Sveiseutstyr lansebrenne pinner, Sveise pinner, knivbrytere m.m