PADI Scandinavia-gruppe på Facebook

Course Director Daniel Visnovsky fra Lofoten Diving har sammen med PADI tatt et initiativ for å skape en samlingsplass for instruktører og divemastere med en ny gruppe og side på Facebook.

PADI Scandinavia-gruppe på Facebook

BRANSJENYTT

FACEBOOKPADI Scandinavia-gruppe på Facebook

Course Director Daniel Visnovsky fra Lofoten Diving har sammen med PADI tatt et initiativ for å skape en samlingsplass for instruktører og divemastere med en ny gruppe og side på Facebook.

  27. mai 2020
På Facebook-siden PADI Scandinavia vil du finne nyheter og oppdateringer fra PADI, og i gruppen med samme navn går det an å stille spørsmål og diskutere forskjellige temaer som berører PADI-instruktører.

Tiltaket er beregnet på PADI-medlemmer fra Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland og Belgia, og skal være en felles plattform for de som jobber med dykkeutdanning i farvann hvor man primært benytter tørrdrakt.

Et populært tiltak

Gruppen er sanksjonert av Regional Manager Nordic for PADI EMEA, Kjell Håkon Evensen, som også er medlem og kan svare på spørsmål fra medlemmene.

Det er allerede rundt 850 som har meldt seg inn, og gruppen er også åpen for dem som vurderer å utdanne seg til divemaster eller instruktør – man må altså ikke allerede være PADI Pro. Dette er nyttig, så det er bare å bli med!

– Hvis du har spørsmål vil du kunne få hjelp av Regional Manager i PADI eller en Course Director, sier Daniel Visnovsky fra Lofoten Diving som er en av dem som står bak initiativet.Opprinnelig publisert 23.04.2020

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS