Bacalà mantecato fra Italia
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Bacalà mantecato gir deg en delikat smak av Italia – perfekt til sommerens koldtbord!
Bacalà mantecato fra Italia
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Bacalà mantecato fra Italia
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Bacalà mantecato gir deg en delikat smak av Italia – perfekt til sommerens koldtbord!
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





Bacalà mantecato betyr «vispet torsk» og er en av de eldste og mest typiske rettene fra Venezia. På norsk kan vi kalle retten for «kremet torsk» eller «torskepaté».

Retten lages av tørrfisk av skrei, olivenolje, laurbærblad, sitronsaft og salt. Den serveres på en skive grillet brød og egner seg ypperlig som forrett eller på koldtbordet.





Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!



ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gjør service på alle ventiler

    Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for yrkesdykkere og dykkebransjen – de tar imot ventilsett og flasker fra alle dykkere. Kanskje det er på tide med litt vedlikehold?

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Advanced i helgen

    Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i februar!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS