Toast Skagen fra Sverige
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Sving innom Sverige for en deilig sommersmak med dette klassiske rekesmørbrødet.
Toast Skagen fra Sverige
Foto: Tom Haga, Norges Sjømatråd
GOURMET

Toast Skagen fra Sverige
Visste du at du kan reise jorden rundt med norsk sjømat? Sving innom Sverige for en deilig sommersmak med dette klassiske rekesmørbrødet.
  Innhold fra Norges Sjømatråd
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Dykkere og fridykkere kan sanke ingredienser til sommerens gourmetmåltider helt selv, og slenger du uti et snøre eller en teine øker mulighetene ytterligere.

I samarbeid med Bocuse d'Or-kokk Gunnar Hvarnes presenterer Norges sjømatråd oppskrifter som gir deg feriefølelsen hjemme på ditt eget kjøkken:





Toast Skagen er en av de mest populære forrettene i Sverige, og består av ristet hvitt brød med reker i en majonesbasert blanding som har fått navnet Skagenrøre.

Til tross for at navnet har sitt opphav fra danske Skagen, var det den svenske kokken Tore Wretman som lanserte denne klassikeren på 1950-tallet.





Hvis fangst- eller fiskelykken ikke er på din side bugner heldigvis butikkene av fristende sjømat på denne tiden av året.

Mange steder kan du også kjøpe ferske reker, fisk og krabber direkte på brygga. Enten du fanger selv eller kjøper inn er sommeren tiden for å nyte sjømat!



ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Dusinet fullt i Rødehavet

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Minedykker – en jobb med smell i

    Minedykkerkommandoen er en avdeling bestående av spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre alle typer eksplosiver, og de har en av Norges tøffeste jobber.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS