Fridykkerfestivalen 2023
Høstens store begivenhet for fridykkere og UV-jegere er uten tvil Fridykkerfestivalen 2023 på Radøy i slutten av september. Meld deg på i dag!
Fridykkerfestivalen 2023
Foto: Frivannsliv
ARRANGEMENT

Fridykkerfestivalen 2023
Høstens store begivenhet for fridykkere og UV-jegere er uten tvil Fridykkerfestivalen 2023 på Radøy i slutten av september. Meld deg på i dag!
  7. juni 2023
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
– Det er en glede å invitere til Fridykker­festivalen! Etter en forrykende festival i 2022 håper vi å se mange kjente fjes og like mange nye i år, skriver Frivannsliv.

Festivalen arrangeres på Kvalheim Fritid på Radøy nordvest for Bergen fra torsdag 28. september til 1. oktober 2023, og er åpen for fridykkere og uv-jegere fra hele landet.

Fridykkerfestivalen

Kvalheim Fritid på Radøy er en flott base for Fridykkerfestivalen. Foto: Frivannsliv


– På dagtid deler vi oss i grupper og legger ut på fridykkereventyr. Så samles i vi rorbuer, badestamper eller fellesarealer for god mat og drikke på kvelden, skriver arrangøren.

I området vest for Kvalheim er det fantastiske forhold for uv-jakt, og den berømte Fosnstraumen ligger bare noen minutter unna.Program for festivalen:


Torsdag 28. september
Innsjekking på Kvalheim fritid klokken 14:00. Klokken 20:00 er det velkomst og fellesmøte, der kjøreregler for festivalen, sikkerhet, mat, værmeldinger og turområder gjennomgås.

Fredag 29. september
Dykking i grupper fra båt og bil, med egne tematurer for uv-jakt, sanking av skjell og krabber og naturdykking. Felles opplæring i filetering og rensing av skjell på ettermiddagen.

Fridykkerfestivalen

Den tradisjonelle gallamiddagen er alltid et høydepunkt. Foto: Frivannsliv


Lørdag 30. september
Dykking og undervannsjakt på dagtid, og havets gallamiddag i Kapteinen resturant klokken 20:00. Koldtbord med kreps, reker, krabbe og god drikke. Baren er åpen og man kan derfor ikke nyte medbrakt.

Søndag 1. oktober
Avslutning, rydding av rorbuene og festival­området. De som vil kan dykke, men festivalen er formelt avsluttet klokken 10:00 søndag.Deltakelse koster 2.500 kroner pr. person, og dette inkluderer overnatting fra torsdag til søndag, tilgang på båt og gallamiddag med havets koldtbord.

Frivannsliv.no finner du sikkerhetsregler og infor om festivalen. Den blir ofte utsolgt, så ikke vent for lenge med å melde deg på!


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Gratis webinar for rustne dykkere

    Er det lenge siden du var i vannet? Er du litt usikker på teorien? Da bør du melde deg på Frivannslivs gratis oppfriskningskurs for deg som dykker med flasker på ryggen.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Flott vrakdykking på Sørlandet

    One Ocean Dive Resort utenfor Kristiansand byr på en rekke spennende vrak, flott undervannsnatur og dykk hvor man kan sanke kamskjell og krabber. Ta turen med klubben eller vennegjengen!
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS