Verdens største korallrev i kaldt vann
Torsdag 7. mars 2024
Utenfor USAs atlanterhavskyst har forskere kartlagt et rev av kaldtvannskoraller som kan være det største i sitt slag. Det enorme revet skjuler trolig også mange uoppdagede dyphavsarter.
 
– Først nylig at de har fått teknologi og midler til å undersøke hva som befinner seg under overflaten av det kalde havet, skriver Illustrert Vitenskap.
 
Siden 1960-tallet har forskerne hatt mistanke om at det skjuler seg en stor og viktig hemmelighet utenfor kysten. Oppdagelsen av det 26.000 km2 korallrevet omtales om sensasjonell.
 

Kaldtvannskoraller
 
Foto: NOAA
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Bli yrkesdykker? Søknadsfrist i dag!

    Dykkerutdanninga ved Høgskulen på Vestlandet er ei fagskuleutdanning som gir deg dei fleste sertifikata du treng som yrkesdykkar. Mandag er det søknadsfrist for kurset som startar til hausten.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bli minedykker – send søknad nå!

    Minedykkerkommandoen er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre eksplosiver. Du kan søke selv om du ikke har avtjent førstegangstjenesten.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS