Frykter miljøkatastrofe langs kysten
Tirsdag 12. mars 2024
Russiske skip som ferdes langs Norskekysten er i dårlig stand. Greenpeace frykter at Putins «rustbaljer» kan føre til en miljøkatastrofe på Norges dørstokk.
 
– Det kan gå skikkelig gærent, og Norge er helt uforberedt. Spøkelsesflåten består ofte av eldre og uforsikrede skip, flere av dem er rustholker, sier Frode Pleym i Greenpeace Norge til Børsen.
 
Problemet er spesielt russiske oljetankere. Ifølge Politico frakter over 500 eldre og uforsikrede tankskip russisk råolje og gass til kjøpere rundt om i verden.
 

Russisk tanker
 
Illustrasjonsfoto: Roger W./Flickr (CC BY-SA 2.0)
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Bli yrkesdykker? Søknadsfrist i dag!

    Dykkerutdanninga ved Høgskulen på Vestlandet er ei fagskuleutdanning som gir deg dei fleste sertifikata du treng som yrkesdykkar. Mandag er det søknadsfrist for kurset som startar til hausten.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Bli minedykker – send søknad nå!

    Minedykkerkommandoen er spesialtrente dykkere som er utdannet til å uskadeliggjøre eksplosiver. Du kan søke selv om du ikke har avtjent førstegangstjenesten.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS