Vi spiser feil fisk, mener influenser
Torsdag 16. mai 2024
– Vi får høre at vi må spise mer sjømat. Men vi snakker altfor lite om fisken vi ikke må spise, skriver kokebokforfatter og matinfluenser Julie Ilona Balas i en ytring på nrk.no.
 
Dessverre er det slik at mange arter i havet er truet, og det gjelder ikke bare fisk i fjerne himmelstrøk, men også rett utenfor vår egen kystlinje.
 
– Det er viktig at vi snart innser hvor akutte disse utfordringene er. Det er nå vi må gjøre en innsats, før det er for sent. Som forbrukere burde vi kunne være trygge på at det vi får kjøpt i fiskedisken er bærekraftig og greit å servere til middag, skriver kronikkforfatteren.
 

Flyndre
 
Foto: Christian Skauge
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann i juni!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Dykk Thistlegorm og 11 andre vrak

    Dykkebazaar og Aggressor Fleet byr på en fantastisk liveaboard hvor man får dykke alle de beste vrakene i Rødehavet – og de har gode betingelser for dykkeklubber og grupper.
Siste videoer:
Annonse:
ANNONSE:
Annonse:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS