På tide å komme seg på land
Søndag 26. mai 2024
Meteorologisk institutt advarer om brått væromslag søndag, og anbefaler folk å holde seg på land. Lynet har slått ned over 14.000 ganger den siste timen, ifølge lyn.met.no.
 
Det spesielt i Skagerrak og sør for Bergen at det er høy lynaktivitet, men store deler av Sør-Norge rammes og det er utstedt gult farevarsel.
 
– Nå er det ganske mye lyn- og tordenaktivitet, spesielt ute i Skagerak. For de som er ute i båt er det på tide å komme seg på land, sier statsmeteorolog Pernille Borander til NRK.
 

Lynkart
 
Lynkart fra yr.no
 
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

    Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Kragerø

    Agder Dykkersenter inviterer alle som har lyst til å begynne å dykke til PADI Open Water Diver grunnkurs. Kurset holdes i Kragerø i juli.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2024 Forlaget Dykking AS