1dykkeklubb fyller 15 år og skifter navn

1Dykkeklubb i Bergen fyller 15 år og feirer jubileet med å skifte navn til Bergen Dykkeklubb. Klubben har over 100 medlemmer og holder høy aktivitet med faste dykketurer.

KLUBBNYTT1dykkeklubb fyller 15 år og skifter navn

1Dykkeklubb i Bergen fyller 15 år og feirer jubileet med å skifte navn til Bergen Dykkeklubb. Klubben har over 100 medlemmer og holder høy aktivitet med faste dykketurer.

  18. august 2019
Bergn Dykkeklubb holdt tidligere til ved Nemo dykkesenter på Gravdal, men etter at Nemo flyttet nærmere Bergen sentrum i februar i år valgte klubben å ikke bli med på lasset.

– For å ta vare på og utvikle klubbmiljøet vi har bygget opp gjennom snart 15 års frivillig innsats flyttet vi i stedet båten og aktiviteten til Alvøen vest for Bergen sentrum, forteller styreleder Eirik Hole.

Planen er å finne et egnet klubbhus i området, noe styret for tiden jobber med.Bergen Dykkeklubb har med mer enn 100 medlemmer et av Norges mest aktive dykkemiljøer, og kjører faste klubbturer i Bergensområdet med sin hurtiggående 32 fots dykkebåt.

Omtrent 40% av medlemmene er kvinner, og klubben har egen juniorgruppe, driver med handicapdykking og rydder under vann i samarbeid med Bergen havn.


Foreløpig er domenet www.bergendykkeklubb.no parkert hos Webhuset, men vi tipper det ikke er lenge til nettsidene flyttes dit. I mellomtiden finner du mer informasjon om klubben på www.1dykkeklubb.no eller på Facebook.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre dykker hos Nemo i Bergen

  Rescue Diver er kanskje det viktigste kurset på PADI-stigen, og lærer deg førstehjelp og hvordan skal håndtere en ulykke. Nå har du sjansen til å bli en tryggere dykker i Bergen.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS