Klubbrabatt hos One Ocean i Søgne

Norges Dykkeforbund har inngått en avtale med One Ocean Dive Resort i Søgne, som gir forbundets medlemmer gode rabatter på dykketurer og leie av utstyr.

KLUBBNYTT

   

DYKKETURERKlubbrabatt hos One Ocean i Søgne

Norges Dykkeforbund har inngått en avtale med One Ocean Dive Resort i Søgne, som gir forbundets medlemmer gode rabatter på dykketurer og leie av utstyr.

Annonsørinnhold fra One Ocean Dive Resort
Dersom du legger turen til One Ocean Dive Resort i Søgne, behøver du bare å vise frem medlemskortet i klubben, så får du 20% rabatt på dykketurene!

I tillegg gir dykkesenteret hele 50% rabatt på leie av utstyr, så dette er perfekt dersom du nettopp har startet og ikke ennå har ditt eget utstyr.

– Det er en god avtale for oss, og vi håper å få flere dykkeklubber på besøk. Dersom noen har lyst til å legge klubbturen til oss kan vi også gi grupperabatt på overnatting og luftfylling, sier innehaver Carlo Golfetto.One Ocean Dive Resort har en romslig dykkebåt med heis og kjører jevnlige turer i skjærgården utenfor Søgne. Nå gir de 20% rabatt på dykketurer og 50% rabatt på utstyrsleie til medlemmer i Norges Dykkeforbund.


Også generalsekretær Stian Olsen i Norges Dykkeforbund er fornøyd med avtalen:

– Vi er opptatt av å skaffe flest mulig fordeler til våre medlemmer, slik at det skal være lønnsomt å være med i en dykkeklubb, sier han.

Tilbudet gjelder på ordinære dykketurer, og spesielle arrangementer, dykkepakker og senterets allerede svært rimelige onsdagsdykk er ikke omfattet av rabatten.One Ocean Dive Resort holder til på Åros Feriesenter og tilbyr overnatting i hytter eller leiligheter. Her finnes også et stort basseng som er godt egnet til dykkekurs, og dykkebåten ligger klar på brygga rett utenfor senteret.


Kontakt One Ocean Dive Resort:
Hjemmeside: www.oneocean.no
Telefon: 38 05 01 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Årossanden 9, 4640 Søgne

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS