Bare 50 dager til DIVE 2019 i Birmingham

Det er ikke lenge igjen før dykkemessen DIVE 2019 går av stabelen, som vanlig på messesenteret NEC i Birmingham i England. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter.


MESSEBare 50 dager til DIVE 2019 i Birmingham

Det er ikke lenge igjen før dykkemessen DIVE 2019 går av stabelen, som vanlig på messesenteret NEC i Birmingham i England. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter.

  5. september 2019
Det blir rundt 130 utstillere å finne i Birmingham, og det blir et vidt spekter av interessante temaer: Her finner man både dykkereiser, utstyr, rebreathere, kurs, dykkesentre, turistmyndigheter, liveaboards og apnea, så det rekker neppe å bli kjedelig de to dagene messen varer.

Som tidligere år blir det også et rikt utvalg av foredrag. På scenen dukker det opp kjente navn som Monty Halls, Paul Rose, Christine Grosart og Jack Perks.

Temaene er varierte slik at både sportdykkere og tecdykkere vil finne noe som er interessant for dem.

DIVE 2019 arrangeres 26.–27. oktober

Det finnes også en egen avdeling for undervannsfoto, kalt PhotoZone. Her byr utstillerne på undervannshus, blitser, lykter og tilbehør fra en rekke produsenter.

Fotoavdelingen har en egen scene hvor det blir foredrag med bl.a. Adam Hanlon fra Wetpixel, Nick More, Will Appleyard og Paul «Duxy» Duxfield.Som nevnt er det fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter til Birmingham – men ikke vent for lenge. Det er også mulig å fly til London eller Manchester og ta toget til Birmingham.Det blir mange interessante foredrag på DIVE 2019, både for sportsdykkere, tecdykkere og undervannsfotografer.


Inngangsbilletten på DIVE 2019 koster £14.50, men kan forhåndsbestilles på nettet til £9.50. Messelokalene er åpne fra 9:30-18.00 på lørdag 26. oktober og 9.30-17.00 på søndag 27. oktober.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS