Bare 50 dager til DIVE 2019 i Birmingham

Det er ikke lenge igjen før dykkemessen DIVE 2019 går av stabelen, som vanlig på messesenteret NEC i Birmingham i England. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter.


MESSEBare 50 dager til DIVE 2019 i Birmingham

Det er ikke lenge igjen før dykkemessen DIVE 2019 går av stabelen, som vanlig på messesenteret NEC i Birmingham i England. Det er fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter.

  5. september 2019
Det blir rundt 130 utstillere å finne i Birmingham, og det blir et vidt spekter av interessante temaer: Her finner man både dykkereiser, utstyr, rebreathere, kurs, dykkesentre, turistmyndigheter, liveaboards og apnea, så det rekker neppe å bli kjedelig de to dagene messen varer.

Som tidligere år blir det også et rikt utvalg av foredrag. På scenen dukker det opp kjente navn som Monty Halls, Paul Rose, Christine Grosart og Jack Perks.

Temaene er varierte slik at både sportdykkere og tecdykkere vil finne noe som er interessant for dem.

DIVE 2019 arrangeres 26.–27. oktober

Det finnes også en egen avdeling for undervannsfoto, kalt PhotoZone. Her byr utstillerne på undervannshus, blitser, lykter og tilbehør fra en rekke produsenter.

Fotoavdelingen har en egen scene hvor det blir foredrag med bl.a. Adam Hanlon fra Wetpixel, Nick More, Will Appleyard og Paul «Duxy» Duxfield.Som nevnt er det fortsatt mulig å finne rimelige flybilletter til Birmingham – men ikke vent for lenge. Det er også mulig å fly til London eller Manchester og ta toget til Birmingham.Det blir mange interessante foredrag på DIVE 2019, både for sportsdykkere, tecdykkere og undervannsfotografer.


Inngangsbilletten på DIVE 2019 koster £14.50, men kan forhåndsbestilles på nettet til £9.50. Messelokalene er åpne fra 9:30-18.00 på lørdag 26. oktober og 9.30-17.00 på søndag 27. oktober.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS