Gass og Pusteservice åpnet butikk i Drøbak

Gass og Pusteservice AS hadde offisiell åpning av sine nye lokaler i Drøbak i dag. Vi stakk innom for å få med oss åpningen, og ble spesielt imponert over den nye butikken.


BRANSJENYTT



Gass og Pusteservice åpnet butikk i Drøbak

Gass og Pusteservice AS hadde offisiell åpning av sine nye lokaler i Drøbak i dag. Vi stakk innom for å få med oss åpningen, og ble spesielt imponert over den nye butikken.

  5. september 2019
Gass og Pusteservice AS flyttet til Dyrløkkeveien 27 i Drøbak i juni, og har siden da jobbet hardt med å sette lokalene i stand. Både lager, serviceverksted, trykkprøvingsrom, oksygenrent rom og en ny, stor butikk har de nå fått på plass.

I dag inviterte de til "grand opening" med kaffe og kaker fra klokken 9, og vi satte oss i bilen for å få med oss arrangementet. Her får du noen inntrykk fra dagen, mer eller mindre på direkten.


Det var godt oppmøte og mange kjente ansikter fra bransjen på åpningen i dag. De nye lokalene ser flotte ut, og det har skjedd mye siden vi var innom i juni.


I den nye butikken har produktene fra Poseidon fått en fremtredende plass. Her finnes både BCD'er og rebreathere, svømmeføtter, masker og annet tilbehør. GPS AS er Poseidon distributør og servicesenter.


Lekre produkter fra Poseidon, bare en halvtime fra Oslo.


Ikke alle er klar over at GPS AS leier ut mobile kompressorer og dykkepaneler. Dette kommer mye tydeligere frem i den nye butikken, og er noe selskapet vil satse mer på fremover.


Gass og Pusteservice AS gjør service på alle typer pusteventiler, både for sportsdykkere og yrkesdykkere. Nytt nå er at sportsdykkere også kan komme innom og levere utstyr på service.


Neste generasjon dykkere var også på besøk. Tobias på seks måneder inspiserer yrkesdykkerhjelmer.


GPS AS har blitt forhandler for Hydroscand, og fører et kjernesortiment innenfor hydraulikk og koblinger til kompressorsystemer.


Utstyr til yrkesdykkere opptar også en stor del av plassen hos GPS AS, både i butikken og på lageret. Her et par Deep Sea hjelpmer fra Advacotec.


Sikkerhetsutstyr er også en viktig del av sortimentet – som for eksempel brannslukkingsapparater beregnet på trykkammer og Oxybox oksygenbeholdere med pusteventil.


Bak kulissene er det litt arbeid som gjenstår, men alle viktige funksjoner har vært i full drift siden flyttingen. I øyeblikket jobbes det med å sette opp skilllevegger slik at alle primærfunksjoner får et eget rom.


Det var selvsagt kake til åpningen. Om du vil ha et stykke må du være rask og skynde deg å komme innom!


Eget klasserom med plass til 8 personer kommer godt med, både til dykkekurs, førstehjelpskurs og teori på forskjellige yrkesdykkerkurs, trykkprøving, oksygenvasking og liknende.


Gass og Pusteservice ligger bare en halvtime med bil fra Oslo. Det er også gode kollektivforbindelser.


Gass og pusteservice AS tilbyr kurs i trykkprøving, oksygenvasking, kran- og ventilservice og flere dykkekurs. De leverer også dykkerutstyr, kompressorer, pusteluftsystemer og utstyr relatert til luftsystemer for sportsdykking, røykdykking og arbeidsdykking.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann neste uke!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Gratis grunnkurs i fridykking

    Vil du begynne med fridykking, men har ikke fått tatt kurs? Kanskje du har kjøpt en utstyrspakke? Nå kan du lære det viktigste og få svar på dine spørsmål hos Frivannsliv.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS