Gjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.


ARRANGEMENT

MILJØGjør en innsats for havet!

Project AWARE og PADI arrangerer den andre årlige AWARE Week fra 14.–22. september, og inviterer dykkere og dykkesentre over hele verden til å bli med.

  10. september 2019
Project AWARE har til hensikt å engasjere dykkemiljøet til å bli med og gjøre en innsats for havet. I Norge har dykkerne vært kjempegode til det gjennom de siste årene, og mange klubber og dykkesentre arrangerer jevnlige oppryddingsdykk.

Ikke minst har klubbene også vært svært flinke til å fjerne spøkelsesteiner, og hittil i år har det blitt tatt opp over 2 800 tapte teiner, ruser og garn langs kysten.

LES OGSÅ: Kjempeinnsats av dykkeklubbene

Project AWARE samarbeider med PADI og arrangerer AWARE Week for andre gang i år. Tiltaket samler dykkere og dykkesentre over hele verden til en ukes felles innsats for å bedre miljøet og øke fokuset på hvor viktig det er med et sunt havmiljø.AWARE Week arrangeres fra 14.–22. september, og arrangøren oppfordrer så mange dykkesentre som mulig til å bli med.


Fokuset i år er på å fjerne søppel og skrot fra havbunnen, samt å registrere og rapportere inn funnene. AWARE Week fungerer dermed som et bindeledd mellom dykkemiljøet og befolkningen ellers – vi kan både gjøre en innsats for havet og gjøre andre oppmerksom på problemene.

For egen regning vil vi oppfordre alle som arrangerer et oppryddingsdykk eller liknende til å invitere lokalavisen og andre medier, slik at de kan bidra til å formidle innsatsen man gjør.I Project AWAREs nettbutikk kan man bestille forskjellige typer markedsføringsmateriell og få gode råd og tips til arrangementet.


Project AWARE oppfordrer så mange dykkesentre og klubber som mulig til å bli med på AWARE Week! Du kan melde deg på arrangementer som er opprettet av andre i nærheten av der du bor, eller du kan starte ditt eget arrangement.

Les mer på Project AWARE Week 2019.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Klubbtilbud på båtførerprøven

  – Medlemmene i dykkeklubber tilsluttet Norges Dykkeforbund kan ta kurset som leder til båtførerprøven til halv pris, forteller generalsekretær Stian Olsen.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gratis webinar om nattdykking

  Vil du komme i gang med nattdykking eller lære mer om emnet? Frivannsliv holder gratis webinar og forteller om anbefalt utstyr, ulike lyktmodeller, nattjakt og mye mer.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS