Første dykk med Nauticam Sony A7R IV

Sony har lansert sitt nye flaggskip A7R IV, et fullformat kamera med 61 megapiksler og autofokus med 567 punkter. Nå følger Nauticam opp med et undervannshus til toppmodellen.

UNDERVANNSFOTO

PRODUKTNYTTFørste dykk med Nauticam Sony A7R IV

Sony har lansert sitt nye flaggskip A7R IV, et fullformat kamera med 61 megapiksler og autofokus med 567 punkter. Nå følger Nauticam opp med et undervannshus til toppmodellen.

Annonsørinnhold fra FOTOGRAFIT.eu
Sony Alpha A7R IV har imponerende spesifikasjoner: Fullformat CMOS sensor på 61 megapiksler, BIONZ bildebehandlingsbrikke, autofokus med 567 punkter og Ultra HD 4K30p videoopptak.

– Det er ingen tvil om at dette er det nye favorittkameraet. Det har en kontrast på smått utrolig 15 blendere! Sony A7R IV har høyere oppløsning og bedre fokus enn forgjengerne, og en bildekvalitet man til nå bare har kunnet drømme om, forteller Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT.eu.

– Sammen med det nye undervannshuset fra Nauticam er dette en fantastisk pakke for de som vil ta seriøs video og foto under vann, uten å ta skrittet over på profesjonelle filmkameraer, sier han.

Første dykk med Nauticam Sony A7R IV:Video: FOTOGRAFIT.eu/YouTube


Kompakt og lett undervannshus

Undervannshuset fra Nauticam har stillbare håndtak med 1" kuler for montering av armer og tilbehør, lekkasjealarm, ventil for vakuum-system og Nikonos-kontakt for elektrisk blitskabel. Huset er vanntett til 100 meter og veier 2,35 kilo.

– Alle kamerafunksjonene er tilgjengelige. Man kan også velge om man vil bruke LCD-skjermen eller den elektroniske søkeren på kameraet, noe som er en stor fordel, sier Kirkegaard.

FOTOGRAFIT.eu er nordens største leverandør av undervannshus, blitser og lys til undervannsfoto og video. Du kan lese mer om Nauticam NA-A7 MKIV på selskapets hjemmesider


Kontakt FOTOGRAFIT.eu:
Hjemmeside: www.fotografit.eu
Telefon: +45-70273015
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Langdalsvej 46 - hus 1,1, 8220 Aarhus, Danmark

ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Det er vinterkaldt i sjøen og flotte dykkeforhold mange steder. Sørg for å holde deg varm og ha godt med lys – her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS