Opplev Maldivene med Manta Reiser

Manta Reiser har en gladnyhet til sine gjester – den bortgjemte perlen Vakarufalhi er tilbake i programmet. Den lille luksusresorten på Maldivene byr på fantastiske snorkle- og dykkeforhold.

Opplev Maldivene med Manta Reiser

DYKKEREISEROpplev Maldivene med Manta Reiser

Manta Reiser har en gladnyhet til sine gjester – den bortgjemte perlen Vakarufalhi er tilbake i programmet. Den lille luksusresorten på Maldivene byr på fantastiske snorkle- og dykkeforhold.

Annonsørinnhold fra Manta Reiser
Vakarufalhi er en liten bortgjemt perle med en avslappet atmosfære som ligger i Ari-atollen. Dette er et av få steder det er mulig å se hvalhai hele året!

Hotellet passer best for voksne par som ønsker å slappe av på en naturlig og stille øy omgitt av krystallklart vann, og for de som elsker å dykke og snorkle. Bare 15 meter fra stranden er det et korallrev med et fantastisk undervannsliv.

KAMPANJEPRISER: Få 25% rabatt på reise til Vakarufalhi nå i vinter!

Kampanjeprisen inkluderer fly tur/retur Oslo – Male, transport med sjøfly til og fra flyplassen, 7 netter overnatting i vannvilla, samt frokost, lunsj og middag + drikke til måltidene. Prisene gjelder til 31. oktober 2019.På Vakarufalhi er korallrevet bare noen meter utenfor stranden. Foto: Manta Reiser


Velutstyrt og luksuriøs dykkeresort

Vakarufalhi har PADI dykkesenter, vannsportsenter, restaurant og bar, treningsrom og spa og arrangerer dykketurer og utflukter. De 75 villaene har aircondition, minibar, kaffe- og tekoker, TV, safe og terrasse med sittegruppe.

Strandvillaene er på 61 kvm og har private solsenger, mens de luksuriøse vannvillaene er på hele 114 kvm og er bygget på påler ute i vannet. Prisene gjelder per person i dobbeltrom.Maldivene er perfekt for en luksuriøs ferie i fantastiske omgivelser. Foto: Manta Reiser


Vi er spesialisten på Maldivene!

Manta Reiser har spesialisert seg på reiser til Maldivene – et tropisk paradis med hvite strender, turkise laguner, krystallklart vann og fargerike fisker.

Øygruppen består av 1 190 øyer fordelt på 26 atoller som strekker seg over 820 kilometer. Marco Polo kalte Maldivene for «det indiske havs blomst». Rundt 100 av øyene har hotellresorter.


Kontakt Manta Reiser AS:
Hjemmeside: www.mantareiser.no
Telefon: 67 58 29 50
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Besøksadresse: Bærumsveien 205-207, 1357 Bekkestua
Åpningstider: Mandag til fradag fra 10-16

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli divemaster hos Nemo i Bergen

  Når du vil ta skrittet videre på dykkekarrieren er PADI Divemaster kurset for deg. Da kan du assistere på Open Water-kurs og guide dykkere under vann. Ta skrittet hos Nemo i Bergen!

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS