Fire knalltøffe camodrakter fra Frivannsliv

Å være litt usynlig når man skal drive med undervannsjakt er ikke så dumt – det hjelper ikke å advare fisken med grelle neonfarger! Frivannsliv har flere kamuflasjedrakter i sortimentet.

FRIDYKKING

   

UNDERVANNSJAKTFire knalltøffe camodrakter fra Frivannsliv

Å være litt usynlig når man skal drive med undervannsjakt er ikke så dumt – det hjelper ikke å advare fisken med grelle neonfarger! Frivannsliv har flere kamuflasjedrakter i sortimentet.

Annonsørinnhold fra Frivannsliv
Det er ikke godt å si hvor smarte fisker er, men de har godt syn og er definitivt i stand til å oppdage rovdyr – og undervannsjegere. For å få best resultat av undervannsjakten kan det lønne seg å være mest mulig usynlig.

Se vårt store utvalg av kamuflasjedrakter som passer for alle!


Frivannsliv EVO 2 Nordic
Fridykkerdrakt i 7 mm supermykt neopren, inspirert av de nordiske hav. En svært komfortabel drakt med optimal passform og komfort i kaldt vann. Den unike kamuflasjen er designet ned til minste detalj av Frivannsliv, spesielt beregnet for norske farvann. Kort fortalt er EVO 2 både mykere, sterkere og bedre enn forrige utgave av drakten.


Omer Mix 3D
En 7 mm fridykkerdrakt i kamuflasjemønster med open cell på innsiden og nylon på utsiden. Omersub var først ute med 3D-kamuflasje, der to ulike bilder av havbunnen er lagt oppå hverandre for å få en bedre effekt og gå mer i ett med miljøet rundt når man jakter. Lagerføres i 7 mm, men kan også bestilles i 3 mm og 5 mm tykkelse.
Omer Black Stone
Ny toppmodell med open cell på innsiden, myk neopren og superelastisk nylon på utsiden. Svært komfortabel og behagelig 7 mm drakt med hettesnitt og et nytt og innovativt kamuflasjemønster – en fotografisk imitasjon som veksler mellom skarpe og uskarpe områder som gir en helt spesiell tredimensjonal effekt.Salvimar Krypsis
En ny kamuflasjedrakt bestående av bukse og overdel fra italienske Salvimar, kjent for sine flotte produkter med unik design. Drakten er laget for undervannsjakt og fridykking og har et helt unikt og råtøft kamuflasjemønster. Dette er den mykeste drakten Salvimar har laget hitil, med en utside av ultra-stretchy materiale og svært elastisk Q-FOAM neopren med forsterkede, ekstra tette sømmer og innsnevring på ermer, hals og ben for bedre passform. Drakten finnes i fem forskjellige størrelser i 3,5 mm, 5 mm og 7 mm tykkelse, og er laget for å tåle skikkelig juling over tid.Salvimar Krypsis
En ny kamuflasjedrakt bestående av bukse og overdel fra italienske Salvimar, kjent for sine flotte produkter med unik design. Drakten er laget for undervannsjakt og fridykking og har et helt unikt og råtøft kamuflasjemønster. Dette er den mykeste drakten Salvimar har laget hitil, med en utside av ultra-stretchy materiale og svært elastisk Q-FOAM neopren med forsterkede, ekstra tette sømmer og innsnevring på ermer, hals og ben for bedre passform. Drakten finnes i fem forskjellige størrelser i 3,5 mm, 5 mm og 7 mm tykkelse, og er laget for å tåle skikkelig juling over tid.Omer "kamuflasjetang"
Kamuflasje til å feste til masken, formet for å forestille tang og alger. Den er lett å feste til maskestrikken og like lett å ta av igjen (om du ikke ønsker å se ut som Predator hver gang du skal ut å dykke). Når man dekker til ansiktet er det vanskeligere for fisken å oppdage deg, og undervannsjakten blir mer effektiv.Omer "kamuflasjetang"
Kamuflasje til å feste til masken, formet for å forestille tang og alger. Den er lett å feste til maskestrikken og like lett å ta av igjen (om du ikke ønsker å se ut som Predator hver gang du skal ut å dykke). Når man dekker til ansiktet er det vanskeligere for fisken å oppdage deg, og undervannsjakten blir mer effektiv.Frivannsliv er norges største leverandør – sjekk utvalget!

Uansett hvilken drakt du velger garanterer Frivannsliv at du får god kvalitet og valuta for pengene. Dersom du lurer på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Frivannsliv er norges største leverandør av utstyr til snorkling, fridykking, apnea og undervannsjakt. Vi har et stort utvalg som passer for alle, enten du er aktiv hele året eller bare av og til.


Kontakt Frivannsliv:
Hjemmeside: www.frivannsliv.no
Telefon: 56 35 80 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Mjåtveitflaten 55, 5918 Frekhaug
Åpningstider: 10-17 man-fre, 10-19 torsdag, 10-15 lørdag. Søndag stengt.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS