Reiselysten? Utforsk Verden i Oslo

Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.


MESSE

REISEReiselysten? Utforsk Verden i Oslo

Etter en vellykket gjennomføring i begynnelsen av dette året er det klart får en ny runde med reiselivsmessen Utforsk Verden, hvor du treffer en rekke reiseoperatører i Oslo sentrum.

  9. november 2019
Utforsk Verden er bransjens eget reisearrangement, skreddersydd for deg som er aktiv og engasjert og liker å besøke andre land og reisemål. I februar neste år treffer du de fremste reiseekspertene i bransjen på Radisson Blu Scandinavia sentralt i Oslo.

– Ekspertene kan gi deg nyttig informasjon og svare på de spørsmål du måtte ha. Uansett hvor du ønsker å reise, kan du finne informasjonen du trenger på Utforsk Verden, heter det i en pressemelding.

Utforsk Verden på Radisson Blu Scandinavia den 25. og 26. januar 2020

Reisemålene som presenteres på messen spenner over et stort spekter, fra kjente og kjære destinasjoner til mer eksotiske steder under fjerne himmelstrøk. DykkeBazaar er også til stede og kan fortelle mer om sine dykkereiser.

Arrangøren melder at det er både turoperatører, flyselskaper og cruiserederier blant utstillerne, i tillegg til representanter fra turistkontorer både i Europa, Amerika, Asia, og Afrika.

Gratis opplevelser

Som sist er det gratis inngang på Utforsk Verden, og at gode råd er dyre, gjelder ikke – på messen er de faktisk gratis! Utstillerne har gode tilbud og det går også an å vinne flotte premier.

Det loves et stort antall interessante og nyttige presentasjoner, seminarer og foredrag knyttet til ulike reisemål og reiseopplevelser, og skal vi dømme etter fjoråret er det mye interessant å se og høre fra hele verden. Du finner oversikt over utstillere og foredrag på linken nedenfor.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS