Nytt på markedet: Apeks P-Valve

«Go with the flow» sier Apeks og oppfordrer til montering av deres nye P-Valve på tørrdrakten. En tisseventil gjør dykket mer komfortabelt og du slipper stress fordi naturen kaller.


PRODUKTNYTTNytt på markedet: Apeks P-Valve

«Go with the flow» sier Apeks og oppfordrer til montering av deres nye P-Valve på tørrdrakten. En tisseventil gjør dykket mer komfortabelt og du slipper stress fordi naturen kaller.

  29. november 2019
Når du har en tisseventil på drakten trenger du heller ikke bekymre deg for væskebalansen – du kan drikke så mye du behøver før dykket uten å tenke på konsekvensene.

Mange unnlater å drikke før de dykker fordi de er redde for å måtte gå på do i løpet av dykket. Dehydrering øker sjansen for trykkfallssyke og utmattelse. De som driver med grottedykking og andre typer teknisk dykking med lange bunntider vet også at en tisseventil er uunnværlig.

Solid og robust, enkelt montering

Apeks P-Valve er laget av Delrin, silikon, rustfritt stål og messing, og veier 160 gram. Ventilen monteres enkelt på låret av tørrdrakten, og monteringsverktøy og bruksanvisning meddfølger. P-Valve har lav profil og den gummierte ventilen gir godt grep også med tørrhansker.

Ventilen er balansert for å hindre at vann kan komme inn, samtidig som den tillater tilstrekkelig væske å komme ut den andre veien uten lekkasjer – 29 liter i minuttet skulle holde for de fleste...

Apeks forhandles i Norge av SafeNor AS, og du finner oversikt over deres forhandlere over hele landet på www.safenor.no/forhandlere.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS