Har du sjekket Dykkings nyttige linker?

På Dykkings nettsider finner du en rekke linker med nyttig informasjon for dykkere, og siden er mobilvennlig så det er lett å finne informasjon når du er på farten.

Har du sjekket Dykkings nyttige linker?

NYTTIGE LINKERHar du sjekket Dykkings nyttige linker?

På Dykkings nettsider finner du en rekke linker med nyttig informasjon for dykkere, og siden er mobilvennlig så det er lett å finne informasjon når du er på farten.

  Informasjon fra bladet Dykking
Hvordan blir været til helgen, når er det strømstille i Fosenstraumen og hvor mange minutter var det egentlig man hadde til rådighet på 30 meter? Hvor mye vind er 30 m/sek.? Hva er vanntemperaturen på Filippinene?

Det er stadig vekk ting man trenger svar på – gjerne så raskt som mulig, og helst på mobilen. Derfor finner du menyvalget Nyttige linker på våre nettsider, både hjemme på skjermen og ute i båten.Blant linkene finner du dykketabeller, værmelding, tidevannstabell, digitale sjøkart, blåskjellvarsel, tips om hvilke vaksiner til utenlandsreiser, dykkemedisin, førstehjelp, sesongkalender for sjømat og mye mer.

Vi har også langt til linker hvor du kan søke etter brukerhåndbøker til utstyret ditt, sjekke tilbakekallinger av utstyr, finne forskriften for sikker sportsdykking og sjekke vanntemperaturen dit du skal reise.

Hvis du vet om andre nettsider som kan være nyttige for dykkere kan du gjerne sende oss et tips! Det er fint om siden er mobilvennlig, siden 70% av de som leser Dykking.no gjør det på mobilen.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS