To uker til GO Diving Show 2020 i Coventry

Det er som kjent messetid, og en av de nyere på banen er GO Diving Show i Coventry, som i år arrangeres for andre gang. Hvis man har lyst til å oppleve en dykkemesse kan dette være et fint sted å starte.

Foto: GO Diving Show

MESSETo uker til GO Diving Show 2020 i Coventry

Det er som kjent messetid, og en av de nyere på banen er GO Diving Show i Coventry, som i år arrangeres for andre gang. Hvis man har lyst til å oppleve en dykkemesse kan dette være et fint sted å starte.

  7. februar 2020
Etter at den første GO Diving-messen i februar i fjor var en suksess inviterer nå arrangørene til en ny runde med messemoro i Coventry. Rundt 100 utstillere skal være på plass, og publikum lokkes med interessante foredrag og spennende aktiviteter – på et språk de fleste behersker, i motsetning til de fleste andre dykkemesser.

GO Diving Show 21.–23. februar 2020

Messen arrangeres i Ricoh Arena i Coventry i England, og arrangøren lover en rekke foredrag med kjente fjes fra dykkebransjen, basseng for prøvedykking og egne avdelinger for undervannsfoto og teknisk dykking.

Messen starter med en bransjedag fredag 21. februar, mens det lørdag og søndag er åpent for publikum fra 10–17. Bransjedagen byr på egne workshops om hvordan man for eksempel kan bli flinkere på nettet og utnytte sosiale medier på en mer effektiv måte.Det skal holdes over 50 foredrag på fire forskjellige scener under GO Diving Show i Coventry helgen 21.–23. februar. Foto: GO Diving Show


Satser tungt på foredrag

GO Diving har ikke mindre enn fire scener, og i løpet av helgen vil det være mulig å få med seg en rekke forskjellige foredrag om undervannsfoto, utdanning, teknisk dykking og andre temaer.

Kjente navn som Monty Halls, Phil Short, Aron Arngrimsson, Paul Duxfield, Andy Torbet, Miranda Krestovnikoff og Mario Vitalini er blant foredragsholderne, og totalt blir det over 50 foredrag på de fire scenene.

Den verdenskjente undervannsfotografen Alex Mustard vil også avsløre vinnerne i fotokonkurransen Underwater Photographer of the Year 2020 på søndag ettermiddag.

Slik finner du veien til GO Diving Show:


Det virker å være dårlig med direktefly til Birmingham, som er nærmeste flyplass – men mange alternativer med en stopp i Europa. London kan også være et alternativ, da det ikke er mer enn 1 1/2 time med tog til Coventry.

Såvidt vites er det ingen norske utstillere på GO Coventry, men ryktene sier at noen har tenkt seg over for å se nærmere på messen og vurdere om det kan være et alternativt neste år.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS