Sjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.

NYHETER

   

MESSESjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.

  11. mars 2020
– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse i en pressemelding som ligger på www.norgesvaremesse.no.

Dette betyr at både Sjøen for Alle og Camp Villmark blir avlyst.

Avgjørelsen kommer etter at Folkehelseinstituttet i går gikk ut med anbefaling om at alle arrangementer med mer enn 500 deltakere burde avlyses. Både Fue.no, Oslofjorden Dykkesenter og Frivannsliv skulle stå på stand i Lillestrøm.Både Sjøen for Alle og Camp Villmark avlyses på grunn av koronaviruset. Foto: Norges Varemesse


Veldig kjedelig, men forståelig

– Det er leit at Camp Villmark ble avlyst, vi hadde en fin stand som vi hadde planlagt lenge. Samtidig respekterer vi avgjørelsen, det viktigste er jo folks helse og sikkerhet. Vi får heller satse ekstra hardt neste år, sier produktsjef hos Frivannsliv Kim Wøien.

Til tross for at bladet Dykking har presseakkreditering til begge arrangementene har vi ikke mottatt noen informasjon fra arrangørene. Vi ble først klar over avlysningene i går kveld takket være et tips fra en observant leser.

– Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss. Alle billetter blir refundert automatisk, sier Gunn Helen Hagen.


#dykkedugnad

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Nytt gratis webinar om fridykking

  Frivannsliv har annonsert et nytt, gratis webinar om fridykking. Denne gang deler instruktøren Helge Leafcut sine triks for å gjøre fridykkeropplevelsen enda bedre.

ARRANGEMENTER:

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.

ANNONSE:

logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
facebook_page_plugin
Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler. Ved å besøke siden godkjenner du våre vilkår.