Sjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.


MESSE

KORONAVIRUSSjøen for Alle og Camp Villmark er avlyst

I samråd med kommuneoverlege i Skedsmo Hedi Anne Birkeland avlyser Norges Varemesse alle arrangementer ut april på grunn av koronaviruset, av hensyn til publikums helse og sikkerhet.

  11. mars 2020
– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse i en pressemelding som ligger på www.norgesvaremesse.no.

Dette betyr at både Sjøen for Alle og Camp Villmark blir avlyst.

Avgjørelsen kommer etter at Folkehelseinstituttet i går gikk ut med anbefaling om at alle arrangementer med mer enn 500 deltakere burde avlyses. Både Fue.no, Oslofjorden Dykkesenter og Frivannsliv skulle stå på stand i Lillestrøm.Både Sjøen for Alle og Camp Villmark avlyses på grunn av koronaviruset. Foto: Norges Varemesse


Veldig kjedelig, men forståelig

– Det er leit at Camp Villmark ble avlyst, vi hadde en fin stand som vi hadde planlagt lenge. Samtidig respekterer vi avgjørelsen, det viktigste er jo folks helse og sikkerhet. Vi får heller satse ekstra hardt neste år, sier produktsjef hos Frivannsliv Kim Wøien.

Til tross for at bladet Dykking har presseakkreditering til begge arrangementene har vi ikke mottatt noen informasjon fra arrangørene. Vi ble først klar over avlysningene i går kveld takket være et tips fra en observant leser.

– Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss. Alle billetter blir refundert automatisk, sier Gunn Helen Hagen.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS