Alle de norske stiller på Dykmässan

Etter at Dykmässan i Gøteborg ble flyttet på grunn av koronaviruset har vi kontaktet de norske deltakerne. De sier uten unntak at de planlegger å stille på messen i august, så sant restriksjonene er opphevet.

Gulen Dykkesenter stiller på Dykmässan i august, såfremt koronasituasjonen tillater det.

MESSEAlle de norske stiller på Dykmässan

Etter at Dykmässan i Gøteborg ble flyttet på grunn av koronaviruset har vi kontaktet de norske deltakerne. De sier uten unntak at de planlegger å stille på messen i august, så sant restriksjonene er opphevet.

  29. mars 2020
Av de 60 utstillerne som var påmeldt i på Dykmässan i Gøteborg mars var det fire norske – Gulen Dykkesenter, One Ocean Dive Resort, Maskin og Dykkerservice og Saltstraumen DykkeCamp.

De to sistnevnte skulle stå på stand sammen med Scubapro, og både Ole Martin Alsand Lind hos Maskin & Dykkerservice og Fredric Ihrsén på Saltstraumen DykkeCamp bekrefter at de blir å finne i Gøteborg i august.

– Vi har jo ikke så mye valg, så vi kaster oss rundt og planlegger for august. Ellers blir det jo ikke noen messe i år, sier Martin Schlotterbeck hos Scubapro til Dykking.Scubapro planlegger å stille på Dykmässan i August, og har med seg to norske utstillere på standen.


Helse og sikkerhet viktigst

– Vi stiller på messen! Tidspunktet er ikke perfekt, men det er det jo ingenting som er i år. Vi håper koronakrisen er over til august og gleder oss til å treffe gamle og nye kunder i Gøteborg, sier Carlo Golfetto hos One Ocean i Søgne.

Alle vi har snakket med tar naturligvis forbehold om at koronasituasjonen tilsier at det er trygt både for utstillere og publikum å være på messe i august. Det er mye som er usikkert for tiden, så ingen kan gi noen garantier.

– Vi har en klar intensjon om å stille i Gøteborg, såfremt hensynet til helse og sikkerhet er ivaretatt. Er det i orden kommer vi selvsagt på messen, sier Ørjan Sandnes på Gulen Dykkesenter til Dykking.

Spennende muligheter i august

Tommy Jarnbink som arrangerer Dykmässan forteller til Dykking at helgen 22.–23. august var den eneste ledige i Eriksbergshallen, som ellers er fullbooket ut 2020.

– Det fine med august er at det åpner opp for mange fine aktiviteter utendørs og på vannet. Det viktigste er at det blir en dykkemesse i år, sa Jarnbrink til Dykking for et par dager siden. Nå jobber han med å oppdatere messeprogrammet.

Vi håper koronakrisen er over i god tid før messen skal arrangeres, og ser frem til å møte både publikum og utstillere i Gøteborg. Dykking skal stå på stand sammen med Sportdykaren fra Sverige og X-Ray Magazine fra Danmark.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS