«Kampen om Narvik» utsatt på ubestemt tid

Etter to ukers innspilling settes det videre arbeidet med kinofilmen om det tyske angrepet på Norge i april 1940 på vent grunnet utbruddet av koronaviruset. Filmen skulle etter planen ha premiere før jul.

Konseptbilde: Nordisk Film

UNDERHOLDNING«Kampen om Narvik» utsatt på ubestemt tid

Etter to ukers innspilling settes det videre arbeidet med kinofilmen om det tyske angrepet på Norge i april 1940 på vent grunnet utbruddet av koronaviruset. Filmen skulle etter planen ha premiere før jul.

  28. mars 2020
Filmen, som til nå har hatt innspillingssted i Oslo, Drammen og på Rjukan, er ikke direkte rammet av utbruddet, men settes på vent som følge av de nye retningslinjene fra myndighetene, skriver Nordisk Film i en pressemelding.

– Vi er avhengig av mange statister på sett og både disse og enkelte av skuespillerne er tilreisende, noe som gjør at medarbeiderne blir eksponert for potensiell smitte. Vi mener derfor det vil være uforsvarlig å videreføre innspillingen slik situasjonen er nå, sier produsent Aage Aaberge i Nordisk Film Production.Konseptbilde: Nordisk Film


Utsettes på ubestemt tid

Grunnen til at innspillingen utsettes til neste år handler om at scenene som skal spilles inn i Narvikregionen må spilles inn når det er snø. Innspillingene skulle gjøres så nært de historisk riktige datoene som mulig, skriver NRK.

Filmteamet jobber med en plan for videre innspilling i Narvik og Gratangen etter påske, forutsatt at dette er forenlig med myndighetenes pålegg. De håper også å kunne fullføre opptakene som skal gjøres i og rundt Oslo i april og mai.

– Det er med tungt hjerte at vi må meddele at filmproduksjonen blir utsatt på ubestemt tid, sier prosjektleder Kristoffer Åsheim Johansen. Arbeidet med å realisere prosjektet har pågått i sju år, og opptakene startet 2. mars i år.


ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Bli en bedre og tryggere dykker hos ProDykk

  Lær å forebygge og håndtere problemer i vannet og bli mer selvsikker i dine ferdigheter som dykker med kurset SSI Stress & Rescue. Det er bra både for deg selv og meddykkerne!

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Last inn flere

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS
padding-left: 20px;