Nytt gratis webinar om fridykking

Frivannsliv har annonsert et nytt, gratis webinar om fridykking. Denne gang deler instruktøren Helge Leafcut sine triks for å gjøre fridykkeropplevelsen enda bedre.

Foto: Frivannsliv

FRIDYKKING

   

APNEANytt gratis webinar om fridykking

Frivannsliv har annonsert et nytt, gratis webinar om fridykking. Denne gang deler instruktøren Helge Leafcut sine triks for å gjøre fridykkeropplevelsen enda bedre.

Annonsørinnhold fra Frivannsliv
For de fleste er det ikke noe poeng i å holde pusten lengst mulig eller å dykke dypest mulig. Likevel kan det være mye å lære fra de som trener fridykking i det daglige for å kunne nå ned til store dybder.

Helge Leafcut trener fridykkere for å gjøre dype dykk og har instruert fridykking i femten år. I samarbeid med Frivannsliv deler han nå sine kunnskaper om fridykking i et gratis webinar.

Webinar onsdag 8. april kl 20:00

I webinaret går den erfarne treneren gjennom tre hovedtemaer – finneteknikk, utligningsteknikk og trening på land. Det blir masse nyttig informasjon for dem som vil bli en bedre fridykker og få mer ut av opplevelsene i vannet.

Dette lærer du mer om:

Del 1 – Finneteknikk: De vanligste feilene ved bruk av finner og hvordan man kan utbedre disse. Tøyeøvelser, fokus, utstyr og prinsipper for å velge rett svømmefinne.

Del 2 – Utligningsteknikk: Kort oppfriskning – hva er utligning? Vanlige problemer med å utligne, forskjellen på de to teknikkene Valsalva og Frenzel, handsfree utligning.

Del 3 – Trening på land: Kort om anatomi og kosthold, de tre forskjellige treningsformålene, tabelltrening, utligningstrening, pusteøvelser, tøyeøvelser og mental trening.
Fridykkerinstruktør Helge Leafcut. Foto: Facebook


Størst på fridykking – sjekk utvalget!

Frivannsliv er norges største leverandør av utstyr til snorkling, fridykking, apnea og undervannsjakt. Vi har et stort utvalg som passer for alle, enten du er aktiv hele året eller bare av og til – se www.frivannsliv.no.Kontakt Frivannsliv:
Hjemmeside: www.frivannsliv.no
Telefon: 56 35 80 80
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Mjåtveitflaten 55, 5918 Frekhaug
Åpningstider: 10-17 man-fre, 10-19 torsdag, 10-15 lørdag. Søndag stengt.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

IANTD tilbyr opplæring på alle nivåer fra nybegynner til avansert teknisk nivå. Organisasjonen var først ute med forskjellige kurs i teknisk dykking på 90-tallet. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr IANTD-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Ta dykkekurs hos Nærøydykk i sommer

  Etterspørselen etter dykkekurs har ikke vært større på flere år, og det er tydelig at mange skal ta ferien her hjemme i år. Nå kan du ta sommerkurs hos Nærøydykk fra 23.–26. juli.

ANNONSE:

ANNONSE

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 3/2019:

Innhold:

 • NM i UV-foto: Se bildene fra årets NM
 • VRAKLEKSIKON: Z2 Georg Thiele
 • MARINBIOLOGI: Med #sneglebuss i Finnmark
 • FORSKNING: Sjøpølser
 • GROTTEDYKKING: Viroit i Albania
 • HOLD NORGE RENT: Rydd mens du dykker
 • VRAKDYKKING: Chuuk Lagoon i Mikronesia
 • UTSTYRSTEST: Waterproof D7X
 • AKTUELT: De norske VM-lagene i UV-foto
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Bladet inneholder også aktuelt og nyheter, oversikt over arrangementer og annet spennende dykkestoff.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS