Vestteknikk er godkjent for trykkprøving

Vestteknikk er nå sertifisert kontrollør av gassflasker i sømløst stål, kompositt og aluminium. Selskapet trykkprøver både gassflasker og pressluftflasker enten de er stasjonære eller transportable.

Vestteknikk er godkjent for trykkprøving
Øystein Siqveland, Anders Aasberg Oma, Steinar Werner Pedersen og Carl Sigve Olsen med sertifikatet. Foto: Vestteknikk AS

BRANSJENYTTVestteknikk er godkjent for trykkprøving

Vestteknikk er nå sertifisert kontrollør av gassflasker i sømløst stål, kompositt og aluminium. Selskapet trykkprøver både gassflasker og pressluftflasker enten de er stasjonære eller transportable.

  1. september 2020
Alle selskaper som skal trykkteste transportable gassflasker, må være sertifisert i henhold til ADR/RID 2019 – forskrift om landtransport av farlig gods. I dykkebransjen gjelder dette både flasker med pusteluft, nitrox, oksygen og helium.

Vestteknikk har siden januar 2020 vært i en sertifiseringsprosess med DNV-GL (Det Norske Veritas) som er ett av to akkrediterte selskaper på dette området i Norge.

Første godkjenning under DNV-GL

– Etter flere måneders arbeid har vi endelig blitt godkjente for trykkprøving av gassflasker, skriver Vestteknikk på sin Facebook-side den 19. august.

Selskapet fra tidligere godkjent av DNV-GL for periodisk kontroll og vedlikehold av pressluftapparater, brannslokkesystemer og sentralgassanlegg.

Gassflasker

Også de med større behov kan få hjelp med trykktesting av Vestteknikks serviceteknikere.


Klare for oppdrag

Trenger du hjelp til trykkprøving av gassflasker, står Vestteknikks serviceteknikere klare til å hjelpe deg. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring telefon 51 95 96 00 for mer informasjon.

Lese mer om trykktesting av gassflasker og Vestteknikks sertifisering på www.vestteknikk.no.

Vestteknikk

Anders Aasberg Oma og Carl Sigve Olsen oppfordrer dykkebransjen til å ta kontakt angående trykkprøving. Foto: Vestteknikk AS

Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Servicekampanje på VideoRay

  Hvis du bruker VideoRay til inspeksjonsarbeidet, har du nå muligheten til å få en kostnadsfri sjekk, funksjonstest og tilstandsrapport på utstyret ditt.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS