Diversnight har åpnet registreringen

I dag har Diversnight åpnet registreringen for årets arrangementer, som går av stabelen lørdag 7. november klokken 20:20. Meld på din klubb eller dykkesenter!

Diversnight har åpnet registreringen

DIVERSNIGHTDiversnight har åpnet registreringen

I dag har Diversnight åpnet registreringen for årets arrangementer, som går av stabelen lørdag 7. november klokken 20:20. Meld på din klubb eller dykkesenter!

  12. september 2020
Det internasjonale nattdykket Diversnight har vært arrangert helt siden 2005, og i dag åpnet registreringen for årets arrangement. Det er bare å registrere seg og se frem til en trivelig sammenkomst med dykking og kake.

I fjor var det 1 785 dykkere i vannet på over 140 dykkesteder over hele verden – for det ble ikke bare dykket i Norge, Sverige og Danmark.

Også Egypt, Kambodsja, Australia, Sør-Afrika og Japan stod på den lange listen over land hvor det ble arrangert Diversnight-dykk.

Hvis du nylig har begynt å dykke kan det være lurt å benytte tiden frem til Diversnight til å ta et nattdykkekurs. Du finner dykkesentre over hele landet i Dykkings bransjeregister.


Registrer ditt dykkested

www.diversnight.com kan du registrere ditt dykkested, enten det er for klubben, privat eller for dykkesenteret. Vi oppfordrer bransjen til å være med på Diversnight – det kan gi masse fin oppmerksomhet.

Opprett deres eget arrangement eller samarbeid med klubbene i området slik at det blir mest mulig aktivitet og flest mulig dykkere i vannet. Kanskje blir det ny rekord i 2020?
Les også disse sakene:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:

ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Norges Dykkeforbund utdanner dykkere etter retningslinjene til CMAS, det internasjonale dykkeforbundet. Utdanningen skjer gjennom dykkeklubbene eller hos autoriserte dykkeskoler. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr også CMAS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Er du interessert i dykkehistorie?

  Norsk Dykkehistorisk Forening er en interesseorganisasjon som arbeider for at et yrke, en hobby, en del av det norske forsvaret, eller en vitenskap skal få belyst og bevart sin historie.

ANNONSE:

ANNONSE:

ANNONSE

Les i siste utgave av bladet Dykking:

Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Servicekampanje på VideoRay

  Hvis du bruker VideoRay til inspeksjonsarbeidet, har du nå muligheten til å få en kostnadsfri sjekk, funksjonstest og tilstandsrapport på utstyret ditt.
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS