Her kan du gjøre et kupp denne uken

Hvis du vil et godt kjøp kan det lønne seg å sjekke de fem gode tilbudene vi har funnet på nettet. Kanskje du finner nettop det du har på ønskelisten til en ekstra god pris!

Her kan du gjøre et kupp denne uken
Foto: Pxhere.com

SHOPPINGTIPSHer kan du gjøre et kupp denne uken

Hvis du vil et godt kjøp kan det lønne seg å sjekke de fem gode tilbudene vi har funnet på nettet. Kanskje du finner nettop det du har på ønskelisten til en ekstra god pris!

  5. oktober 2020
Denne uken kan du gjøre et skikkelig kupp på en ny dykkecomputer med trådløs sender, og du kan få emnekurs i nattdykking til nesten halv pris. Vi oppfordrer til å støtte den norske dykkebransjen!

1. Suunto EON Core + Sender

Computer
Komplett pakke med dykkecomputer med bungee armfeste, USB-kabel, skjermbeskytter og trådløs sender. Suunto EON Core har stor, lettlest fargeskjerm og alle viktige funksjoner. Her kan du spare hele 4.230 kroner!

Her finner du dykkecomputeren

2. Scubapro Exodry neopren tørrdrakt

Exodry
Fleksibel, robust og deilig varm tørrdrakt med warmneck, glidelås i ryggen, lomme på høyre lår og forsterkninger på skuldre, bak og knær. Både dame- og herremodell. Inkludert hette. Spar 1.000 kroner.

Her finner du tørrdrakten

3. PADI Night Diver emnekurs

PADI Night Diver
Det er blitt mørkt om kveldene, og et emnekurs i nattdykking er en god investering. Kurset inkluderer teori og to dykk, og du lærer å navigere og bli komfortabel i mørket. Spar 735 kroner.

Her finner du nattdykkekurset

4. Scubapro AIR2 inflator

Scubapro AIR2
En inflatorslange til BCD'en med innebygd reserveventil gir deg ekstra sikkerhet. Knappene for å fylle på luft og slippe ut har forskjellig størrelse og farge og er enkle å betjene, selv med hansker. Spar 200 kroner.

Her finner du inflatoren

5. Fourth Element Thermocline

Thermocline
Diverse modeller og størrelser av Fourth Elements populære undertøy som gir god isolasjon under vamsen og til og med kan brukes som erstatning for en 3 mm våtdrakt. Både dame og herre. Spar opptil 456 kroner.

Her finner du undertøyet

Om innholdet

Utvaget av produkter er tilfeldig, og vi har ikke sjekket alle nettbutikkene i landet for å se om det finnes bedre tilbud. Produktet kunne bestilles da vi lagde saken.

Denne saken er uavhengig skrevet av Dykking. Lenkene kan føre til aktører som er våre annonsører, men vi får ingen betaling for lenkene eller eventuelle salg.
Dykkerulykken i Vadsø:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Florida: Perfekt for dykking og snorkling

  Florida Keys er en 190 kilometer lang kjede av spennende øyer som strekker seg sørover fra tuppen av Florida, helt til Key West. Området byr på flott dykking med vrak og vakre korallrev.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS