Så mange har meldt seg på Diversnight
Slik så det ut da den polske dykkeklubben Klub Pletwonurków Pletwal i Gizycko var i vannet i 2017. Foto: Adam Sobanski/Diversnight

DIVERSNIGHTSå mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

Så mange har meldt seg på Diversnight

I dag er det bare en snau måned igjen til Diversnight går av stabelen, og hittil er det registrert 84 dykkesteder i 18 forskjellige land. Det er plass til flere – bli med du også!

  7. oktober 2020
Det er mange eksotiske steder på deltakerlisten i Diversnight i år. Det skal dykkes nattdykk i Australia, Japan, Egypt, Sør-Afrika, på Curcaçao og Thailand – og kanskje mest eksotisk av alle, på Vanuatu i Stillehavet.

I tillegg er det registrert en rekke dykkesteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Polen, Estland, Romania, Belgia og Sveits. Du finner hele oversikten på www.diversnight.com/site.

Registrer ditt arrangement!

Vi oppfordrer spesielt dykkesentrene til å invitere på kake og nattdykk lørdag den 7. november – det er en flott måte å samle gamle og nye kunder på!

Hvis man kontakter lokalavisen pleier de å synes dette er spennende, så det er gode muligheter for å få litt omtale om senteret også.


Kake og kosedykk

Til nå har Oslofjorden Dykkersenter i Asker, ProDykk på Svestad, Nemo i Bergen, Pro Divers Norge på Sotra, Maskin- og Dykkerservice i Grimstad og Bare Dykk på Inderøy registrert sine arrangementer, og vi håper det blir flere dykkesentre på listen i løpet av de neste ukene.

Likeledes håper vi at flere av landets nærmere 200 dykkeklubber oppretter et arrangement. Det er en hyggelig og sosial måte å treffes på, så lenge alle vasker hender og holder avstand på grunn av korona.

Diversnight kake

Kake hører med på Diversnight! Denne kunstferdige lekkerbiskenen er signert ingen ringere enn Diversnight-grunnlegger Tone Svee Dahl.


Bli med på Diversnight du også!

I fjor var det 1 785 dykkere i vannet på til sammen 147 dykkesteder i 19 land. Det er et lite stykke igjen med tanke på antall dykkesteder så langt i år, men det pleier alltid å komme en del flere den siste måneden.

Toppåret for Diversnight var i 2009, da hele 2 749 dykkere var i vannet på 218 steder i 20 forskjellige land. Det viktigste er ikke om det blir ny rekord, men at alle har det hyggelig og dykker sikkert. Vel møtt!


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Gratis webinar om nattdykking

  Vil du komme i gang med nattdykking eller lære mer om emnet? Frivannsliv holder gratis webinar og forteller om anbefalt utstyr, ulike lyktmodeller, nattjakt og mye mer.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Spar penger på Aqua Lung LEG3ND

  One Ocean Dive Resort i Kristiansand fortsetter garasjesalget, og har knalltilbud på ventilservice, vinge med bakplate, computer, lykter og ventilservice.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS