NDF inviterer til NM i undervannsfilm

Norges Dykkeforbund inviterer til NM i undervannsfilm 2020, og søker både bidrag til konkurransen og premiesponsorer for arrangementet.

NDF inviterer til NM i undervannsfilm

UNDERVANNSFILMNDF inviterer til NM i undervannsfilm

Norges Dykkeforbund inviterer til NM i undervannsfilm 2020, og søker både bidrag til konkurransen og premiesponsorer for arrangementet.

  21. oktober 2020
– Har du noen helsprø ideer, eller bare lyst til å skildre ditt syn på livet under vann? Action eller ro og fred, dunkelt belyste vrak eller fargesprakende anemoner – valget er ditt, står det i invitasjonen på www.ndf.no.

Deltakerne må være medlem i en dykkeklubb tilsluttet Norges Dykkeforbund, og bidragene er like velkomne uansett som man har en GoPro, et kompaktkamera eller et dedikert filmkamera.

Her er vinnerbidraget fra 2019:

Innleveringsfrist 14. november 2020

Det er viktig at man sørger for å melde seg på så snart som mulig. Norges Dykkeforbund opplyser at man da vil få tilsendt instruks for hvordan bidraget skal sendes inn, samt oppdatert regelverk.

Påmelding gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mens spørsmål om konkurransen rettes til Kim Foss Pedersen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Romsligere regelverk

Som tidligere skal bidragene være maks 4 minutter lange, og NDF gjør oppmerksom på at deltakerne må avklare rettighetene for lydsporet på sine bidrag.


På grunn av koronasituasjonen er regelverket i konkurransen noe endret, først og fremst ved at det nå er lov å levere inn filmer som har vært publisert på nettet i sin helhet. En spennende nyhet er også at det er lov å stille som lag og samarbeide om å lage en film.

Søker sponsorer

NM i undervannsfilm arrangeres for tredje år på rad, og Norges Dykkeforbund søker sponsorer som vil stille med premier til første, andre og tredjeplass i mesterskapet. Interesserte bes kontakte Nora Menous-Moland på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

I fjor var det åtte deltakere i NM i undervannsfilm, men siden det spirer og gror i foto- og videomiljøene rundt omkring i landet er det kanskje lov å håpe på flere i år? Vi gleder oss i hvert fall til å se bidragene!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.


 

Annonsørinnhold:

 • Anbefalinger til vinterdykking

  Vintersesongen er i full gang, sikten er strålende og det er duket for flott dykking i ukene fremover. Men da må utstyret være i orden! Her er anbefalingene fra Fue.no.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gi bort et gavekort på dykkekurs!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i! Teorien kan tas på nett, og er derfor en perfekt gave i disse dager.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS