Boot i Düsseldorf blir flyttet til april

Verdens største dykkemesse blir flyttet på grunn av koronapandemien. I samråd med utstillerne er det nå bestemt at Boot i Düsseldorf skal holdes fra 17.–25. april 2021.

Boot i Düsseldorf blir flyttet til april
Foto: Messe Düsseldorf/C. Tillmann

BRANSJENYTTBoot i Düsseldorf blir flyttet til april

Verdens største dykkemesse blir flyttet på grunn av koronapandemien. I samråd med utstillerne er det nå bestemt at Boot i Düsseldorf skal holdes fra 17.–25. april 2021.

  4. desember 2020
Opprinnelig skulle Boot holdes fra 23.–31. januar 2021, men må flyttes på grunn av de høye smittetallene i Europa. Arrangøren Messe Düsseldorf har nå valgt å utsette messen til april, opplyses det i en pressemelding.

– På det nåværende tidspunkt kan vi ikke med sikkerhet si om messen kan arrangeres i januar, på grunn av smittesituasjonen, reiserestriksjoner og forbud mot større folkeansamlinger. Basert på uttalelser fra eksperter har vi kommet til at situasjonen i april sannsynligvis vil være bedre, sier administrerende direktør for Boot, Wolfram Diener.

Vanskelig å gjøre alle fornøyd

Diener fremholder at flyttingen sender positive signaler både til bransjen og publikum, og gir utstillerne bedre tid til å fokusere på messen.

– De nye datoene er valgt med omhu, etter samtaler med utstillere og partnere. Dessverre er det vanskelig å oppfylle alles ønsker, men å flytte messen til april er det beste valget. For publikum er dette et bra tidspunkt for å starte planlegging av reiser senere på året og påfølgende år, sier han.

Vil bli smitteverntiltak

Presentasjoner på scenen og publikumsaktiviteter som dykking og surfing vil bli gjennomført i henhold til den tyske Corona Protection Ordinance. Det vil også bli gjennomført nødvendige smitteverntiltak for publikum.

For mer informasjon kan dykkebransjen kontakte Viktoria Marx (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Gjelder det undervannsfoto- og video er Caroline Mühl (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) rette vedkommende.


Dykkerulykken i Vadsø:
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Mange tror at Gass og Pusteservice er et servicecenter bare for bransjen, men det er ikke riktig. Her kan også vanlige dykkere levere inn ventiler og flasker til service.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Florida: Perfekt for dykking og snorkling

  Florida Keys er en 190 kilometer lang kjede av spennende øyer som strekker seg sørover fra tuppen av Florida, helt til Key West. Området byr på flott dykking med vrak og vakre korallrev.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS