Boot i Düsseldorf kanselleres

Det blir ikke noe av Europas største dykkemesse i år, og årsaken er naturligvis den pågående koronapandemien. Både utstillere og besøkende må derfor vente til 2022.

Boot i Düsseldorf kanselleres

MESSEBoot i Düsseldorf kanselleres

Det blir ikke noe av Europas største dykkemesse i år, og årsaken er naturligvis den pågående koronapandemien. Både utstillere og besøkende må derfor vente til 2022.

  21. januar 2021
☒   ANNONSE:
– Messe Düsseldorf tok i morges avgjørelsen om å kansellere Boot 2021 på grunn av de verdensomspennende restriksjonene som følge av koronapandemien, skriver arrangøren i en pressemelding.

Messen skulle opprinnelig arrangeres i disse dager, men i desember ble det klart at den måtte flyttes til april. Siden da har pandemien utviklet seg til det verre og det er ikke mulig å gjennomføre messen på en trygg måte.

Boot

Utstillere og publikum må belage seg på å vente til 2022 før de kan treffes på Boot.


Messen blir ikke flyttet, men skal åpne dørene 22.–30. januar 2022.

– Under de rådende forholdene kan vi ikke arrangere messen på en trygg måte. De høye smittetallene og det faktum at vi ikke ser noen slutt på de strenge smitteverntiltakene gjør at det heller ikke er realistisk å se for seg at vi kan åpne dørene i april, sier CEO for Messe Düsseldorf, Wolfram N. Diener.

Han legger til at hensynet til helse og sikkerhet for både utstillere, besøkende, servicepartnere og ansatte har høyeste prioritet.

LES OGSÅ
Prøvedykk i den nye Boot-tanken


– Nå fokuserer vi på planleggingen av Boot 2022, og vil sørge for at det blir en kjempesuksess. Vi jobber med å sette sammen en hybridmesse som blant annet vil inkludere muligheten til å delta på digitale seminarer og arrangementer, sier Diener.

Registreringen til Boot 2022 vil åpne i mai, og messeteamet står klare til å svare på eventuelle spørsmål fra utstillerne.


ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Reise: Dusinet fullt i Rødehavet

  DykkeBazaar tilbyr nå i samarbeid med Aggressor Fleet en fantastisk reise: Dykkeplanen er en nesten usannsynlig ønskeliste med de beste vrakene i Rødehavet.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Gratis webinar om nattdykking

  Vil du komme i gang med nattdykking eller lære mer om emnet? Frivannsliv holder gratis webinar og forteller om anbefalt utstyr, ulike lyktmodeller, nattjakt og mye mer.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS