Lei en Biolog søker daglig leder
Lei en Biolog AS er et nettverk av frilansbiologer over hele landet. Aktiviteten og oppdragsmengden har økt kraftig, og nå trenger de en daglig leder til å holde trådene samlet.
Lei en Biolog søker daglig leder
Foto: Lei en Biolog AS
STILLING LEDIG

Lei en Biolog søker daglig leder
Lei en Biolog AS er et nettverk av frilansbiologer over hele landet. Aktiviteten og oppdragsmengden har økt kraftig, og nå trenger de en daglig leder til å holde trådene samlet.
  29. mars 2021
– Vi i Lei en Biolog er gode på latinske navn, datainnsamling i felt og formidling av naturfag. Vi er noen reale råtasser på å gjøre biologi gøy, og har etterhvert blitt riktig så populære blant lærere, arrangementskomitéer og andre som vil lære mer om naturen, skriver Lei en Biolog.

De innrømmer at de ikke er like gode på å snakke med regnskapsførere, formulere kontrakttekster, oppdatere regneark og konkretisere avtaler, og søker derfor en daglig leder.

Lei en Biolog

Kan du styre skuta trygt fremover? Foto: Lei en Biolog AS


Kvalifikasjoner

Lei en Biolog søker deg som liker tall og kontroll bedre enn femti halvferdige prosjekter. Du må holde oversikten og ikke la deg skremme av et kreativt kaos, og trives med høyt tempo i hverdagen.

– Vi ser etter deg som har bakgrunn innen administrasjon, organisasjon og ledelse, enten i form av studiepoeng eller praktisk erfaring innen feltet, skriver de.

www.leienbiolog.no/jobbutlysning kan du lese mer om arbeidsoppgavene og hvilke personlige egenskaper de ønsker seg.

LES OGSÅ
Reproduksjon: Unnfangelse i ukjent farvann


Søknadsfrist: 16. april

Lei en Biolog tilbyr spennende miljø, en dynamisk og fleksibel arbeidsplass og mulighet til opplevelser utenom det vanlige.

Som daglig leder får du får tilgang til et enormt nettverk av ikke bare biologer, men av miljøengasjerte folk i alle posisjoner i samfunnet og kontakter inn i miljøer som utvilsomt vil bidra til å utvide din faglige og kulturelle horisont.

Stillingen er i første omgang 50% med 4 måneders prøvetid, med mål om 100% så snart arbeidsmengde og økonomi tillater det.

Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med «Jobbsøknad» i emnefeltet. Har du spørsmål kan du kontakte Pia Ve Dahlen på telefon 934 51 529.

LES OGSÅ
Plankton – havets mikroskopiske helter


Om Lei en Biolog AS

Lei en Biolog ble opprettet i november 2020, og er et nettverk bestående av over 80 skravlesjuke frilansbiologer over hele Norge.

Selskapet tilbyr faglig underholdning til alle som trenger en biolog. Dette gir unge biologer et springbrett ut i arbeidslivet, og løfter frem hvor viktig det er for fagpersoner å kunne formidle det de driver med.
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Get Wrecked – 12 vrak på én uke

  DykkeBazaar tilbyr nå i samarbeid med Aggressor Fleet en fantastisk reise: Dykkeplanen er en nesten usannsynlig ønskeliste med de beste vrakene i Rødehavet.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Spar 1.850,- på Suunto EON Core

  One Ocean Dive Resort i Kristiansand fortsetter garasjesalget, og gir deg muligheten til å spare masse på blant annet flaskesett, vinge med bakplate, computere og mye mer.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020 Forlaget Dykking AS