Nytt på markedet: Waterproof W7
Waterproofs nye våtdrakt kommer i to tykkelser, 5 og 7 mm. Den har lekkert design, mange fine detaljer og er et godt alternativ for norske våtdraktdykkere.
Nytt på markedet: Waterproof W7
Foto: Waterproof
PRODUKTNYTT

Nytt på markedet: Waterproof W7
Waterproofs nye våtdrakt kommer i to tykkelser, 5 og 7 mm. Den har lekkert design, mange fine detaljer og er et godt alternativ for norske våtdraktdykkere.
  19. mai 2021
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
W7 har en ny, avansert glidelås i ryggen som begrenser vanngjennomstrømmingen, og er designet for maksimal komfort. I tillegg har den har strømlinjeformede, ekspanderende lommer på begge lår.

– I første omgang legger i 7 mm til lager i Horten, siden 5 mm utgaven ligner litt på modellen W50 som vi allerede har, forteller Rune Andresen hos SafeNor.

TAG

Han forteller at de fortløpende vurderer sortimentet, og det er kort leveringstid fra Waterproof slik at de som vil bestille W7 i 5 mm utgave kan få det.

– Både dame- og herremodellen kommer i mange størrelser. Vi tar inn de vanligste til å begynne med, og Waterproof har bra på lager i alle størrelser, sier Andresen.

LES OGSÅ
D8 Origo: Ny drakt fra Waterproof


Den nye drakten er laget av svært myk og fleksibel 100% Microcell Limestone CR neopren som er anatomisk sydd for å gi god passform og komfort for brukeren.

Drakten fremstår som svært robust med beskyttelse av Kevlar og Duratex på knærne, albuene og baken. En forsterkning i livet skal hindre slitasje fra BCD'en.



Foto: Waterproof


I ryggen er det sydd inn spesielle pads som både gir mer varme og gjør det mer behagelig når man har en flaske på ryggen, og på venstre arm er det hemper til å feste computeren i så den ikke sklir.

Fôret i drakten er laget av et materiale kalt EXTEND Thermal som gir en svært varm og komfortabel følelse, og bidrar til å hindre vanngjennomstrømmingen.

De doble mansjettene i ermene og bena har GlideSkin på innsiden og skal brettes innover for maksimal tetting.

Produktegenskaper:


  • Finnes i 5 mm og 7 mm tykkelse
  • Dame- og herremodell i en rekke størrelser
  • Ny, avansert glidelås i ryggen
  • Anatomisk formet for optimal passform
  • Laget av svært myk og elastisk neopren
  • Robust beskyttelse på utsatte steder
  • Strømlinjeformede, ekspanderende lommer
  • Doble mansjetter på armer og ben
  • Computerstropper på begge ermene
  • Høyt plassert reflekslogo for optimal synlighet
  • Elegant design i svart og grått


Drakten har glidelås i ryggen, og i tillegg en liten glidelås foran slik at halsen kan åpnes for økt komfort mens man er på land.

W7 finnes i størrelse XS–3XL for menn og XS–XXL for damer. I tillegg finnes det en rekke varianter både i høyde og bredde – totalt 16 for herrer og 12 for damer.

Halsmansjett

Foto: Waterproof


For ekstra komfort og varme har Waterproof laget en løs halsmansjett som er spesielt godt egnet når man dykker uten hette.

Mansjetten er laget av 2,5 mm neopren og gir ekstra varme og reduserer vanngjennomstrømmingen. Den finnes i tre størrelser for damer og herrer (halsomkrets i parantes):

  • Herre: XXS–S (36–39 cm), M–L (39–42 cm) og XL–3XL (42–46 cm)
  • Dame: XXS–S (31–33 cm), M–L (33–36 cm) og XL–3XL (36–39 cm)


Støtt ditt lokale dykkesenter


SafeNor AS i Horten er norsk distributør for Waterproof, og leverer utstyr til dykkesentre over hele Norge. Du finner oversikten på www.safenor.no/forhandlere.




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Ta PADI Open Water i Halden

    Hvis vil begynne å dykke, så er det første skrittet å ta et PADI Open Water grunnkurs. Hos Halden Dykkersenter kan du lære å nyte verden under vann neste uke!

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Nudibranch Safari på Gulen neste uke

    Nakensneglesafarien på Gulen Dykkesenter er den viktigste møteplassen for entusiaster og eksperter. Den tolvte utgaven av workshopen arrangeres 23.–28. april.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS