Vintage utstyr under hammeren
De som er interessert i dykkehistorie og gammelt dykkerutstyr har noe å se frem til når Nation's Attic holder sin siste auksjon for året. Den byr på mange godbiter!
Vintage utstyr under hammeren
Alle foto: Liveauctioneers.com
NETTAUKSJON

Vintage utstyr under hammeren
De som er interessert i dykkehistorie og gammelt dykkerutstyr har noe å se frem til når Nation's Attic holder sin siste auksjon for året. Den byr på mange godbiter!
  1. desember 2021
☒   ANNONSE:
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
– Dette blir en minneverdig auksjon full av spesielle og i noen tilfeller helt unike gjenstander. Flere samlinger fra både private og firmaer går under hammeren, skriver Liveauctioneers.com.

De håndterer auksjonen på vegnes av Nation's Attic, og man kan allerede gi bud på nettet. Auksjonen starter lørdag 4. desember klokken 17:00 norsk tid.

Her er noen av de mange spennende gjenstandene som er til salgs:

Kirby Morgan
Sandblasting Helmet
Det selges en rekke dykkerhjelmer på auksjonen, blant annet en par Kirby Morgan Superlite skall og en spesiell hjelm brukt til gruvearbeid eller sandblåsing på grunt vann.

Nikonos V
Tarzan
De fotointeresserte kan glede seg over flere Nikonos V kameraer, i tillegg til et svært sjeldent Tarzan undervannshus laget av Georges Beuchat på 1940-tallet.

Dykkekniv
Ventilsett
Det selges flere forskjellige kniver og ventilsett, blant annet gamle modeller fra Aqua Lung. En mer moderne cut-away av et førstetrinn er også til salgs.

Actionfigur
GI Joe
Hvis noen samler på dykkerelaterte leker finnes det også noe interessant – blant annet en scuba actionfigur og et GI Joe Action Sailor-sett med en dykker.

Bøker og kart
Megalodon tenner
De som er interessert i vrak og skattejakt finner både bøker og kart på auksjonen. Eller kanskje det frister med med noen fossile Megalodon-tenner?

Rebreather
En av raritetene er en Porpoise Pack One rebreather fra Innerspace Systems som kostet over 300.000 kroner på midten av 1970-tallet.

Pumpe og hjelm
Maskintelegraf
Det er mye klassisk dykkerutstyr som pumper og hjelmer til salgs. En av raritetene er en svensk maskintelegraf laget av Chadburns i Liverpool.

Jack Browne masker
Victor Berge
Hvem har vel ikke ønsket seg en Jack Browne DESCO maske eller klassiske Victor Berge masker fra Ohio Rubber Company? Begge deler er til salgs!

Du kan lese mer om de spennende gjenstandene ovenfor og ikke minst alt det andre rare og spennende som er til salgs på auksjonen på lenken nedenfor.Liveauctioneers.com opplyser at de sender gjenstandene hvor som helst i verden, og budgivere fra hele verden er derfor hjertelig velkomne.

Det er allerede åpnet for å legge inn bud, så ta en kikk dersom det er noe som mangler i samlingen. Det er jo tross alt tid for å tenke på julegaver til seg selv!

STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PSS tilbyr utdanning fra grunnkurs til instruktør, og har kategorier for profesjonelle dykkere - fridykking, sportsdykking, teknisk dykking og førstehjelp/redning. I bransjeregisteret finner du dykkesentre som tilbyr PSS-kurs.


Annonsørinnhold:

 • Gi et dykkekurs i julgave!

  Et dykkesertifikat er en gave man har glede av hele livet. Gi et gavekort på SSI Open Water Diver til en du er glad i – teorien kan man ta hjemme på sofaen.

ANNONSE:

ANNONSE:
ANNONSE:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • Søknadsfrist for dykkelederkurs

  Vil du jobbe med yrkesdykking? Dykkerutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet arrangerer dykkelederkurs i Skålevik i Bergen i januar 2023. Søknadsfristen er 4. desember 2022.
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS