Lysten på en dykkemesse?
Nå som samfunnet åpner opp igjen og restriksjonene på utenlandsreiser er færre er det kanskje tid for å dra på en messe igjen. Her er de tre første post-covid-messene.
Lysten på en dykkemesse?
Foto: Christian Skauge
MESSE

Lysten på en dykkemesse?
Nå som samfunnet åpner opp igjen og restriksjonene på utenlandsreiser er færre er det kanskje tid for å dra på en messe igjen. Her er de tre første post-covid-messene.
  4. februar 2022
☒   ANNONSE:
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
De som har det travelt med å dra på dykkemesse får sjansen allerede i midten av februar, når Moscow Dive Show går av stabelen. Deretter byr det seg muligheter i Coventry og Göteborg.

Moscow Dive Show, Russland


Dykkemessen i Moskva holdes i det ærverdige messesenteret Gostiny Dvor like ved Den røde plass, og kan skilte med over 200 utstillere.

Messen holder åpent for publikum i fire dager, fra 17.–20. februar 2022. Man må ha visum for å reise til Russland, og det ordnes på den russiske ambassaden.

Reisende må ha med en negativ PCR-test som ikke er eldre enn 48 timer ved ankomst. Man må ta en ny test innen tre dager etter ankomst, og være i karantene til denne er bekreftet negativ.

Les mer på www.moscowdiveshow.ru

Go Diving

Go Diving er kjent for mange bra foredrag. Foto: Bardocreative


Go Diving Show, England


GoDiving arrangeres fra 4.–6. mars i messesenteret NAEC Stoneleigh like sør for Coventry. Man kan fly med KLM via Amsterdam, eller ta tog fra London (2,5 timer) eller Manchester (3,5 timer).

Messen har drøyt 50 utstillere, og en rekke kjente navn er foredragsholdere – blant annet Alex Mustard, Andy Torbet, Phil Short og Monty Halls.

Britiske myndigheter opplyser at fullvaksinerte ikke trenger å teste seg eller gå i karantene ved innreise etter 11. februar 2020.

Les mer på www.godivingshow.com

Dykmässan

Prøvedykking er alltid populært. Foto: Dykmässan


Dykmässan, Sverige


Dykmässan er Skandinavias største (og eneste!) dykkemesse, og her treffes over 60 utstillere fra Sverige, Norge og Danmark, pluss noen internasjonale aktører.

Messen er åpen for publikum 19.–20. mars, og overnatting er enklest på Quality Hotel 11 rett over gaten fra messeinngangen.

I øyeblikket kan man reise til Sverige uten karantene hvis man er fullvaksinert og har en negativ test tatt i løpet av de siste 72 timene før innreise.

Les mer på www.dykmassan.se

Vær oppmerksom på at innreisebestemmelser kan endres på kort varsel. Det er ditt ansvar å ha gyldige dokumenter og være kjent med reglene som gjelder.

Er du i tvil er det beste å ta kontakt med ambassaden til det gjeldende landet. Husk av England ikke lenger er medlem av EU og krever pass ved innreise.


STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina
STØTTEANNONSE:
Støtt Ukraina

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

PADI er verdens største utdanningsorganisasjon med omtrent 135.000 instruktører og divemastere verden over. De fleste dykkesentrene i Norge utdanner dykkere etter PADIs modell - du finner en oversikt i bransjeregisteret.


Annonsørinnhold:

 • Flott vrakdykking på Sørlandet

  One Ocean Dive Resort i Søgne like utenfor Kristiansand ligger perfekt til for dykking på en rekke spennende vrak – ta turen med klubben eller vennegjengen!

ANNONSE:

Les i siste utgave av bladet Dykking:
Les i siste utgave av bladet Dykking:
Image

Innhold, Dykking nr. 2/2020:

Innhold:

 • DYKKEMEDISIN: Stor COVID-19 SPESIAL
 • VRAKDYKKING: RMS Lusitania
 • UNDERVANNSFOTO: Ocean Art Photo Contest
 • RUNDEFUNNET: En tingbok forteller
 • GRUVEDYKKING: Norges svar på Tuna-Hästberg?
 • DYKKEMÅL: Dybdekart fra Lygnstøylvatnet
 • DYKKEREISE: Ponza i Italia
 • UTSTYRSTEST: KISS Sidewinder
 • PRODUKTNYTT: Nytt og nyttig på markedet

Abonnér på bladet Dykking og få spennende dykkestoff levert portofritt i postkassen!
ANNONSE:

Annonsørinnhold:

 • – Vi gjør service for alle dykkere

  Gass og Pusteservice i Drøbak er ikke bare et servicesenter for bransjen – de tar også imot ventilsett og flasker fra dykkere. Kanskje det er på tide med service?
Siste videoer:
logo
Bladet Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 


© 2020-22 Forlaget Dykking AS