Ta Advanced-kurs hos OFDS
Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i slutten av juni.
Ta Advanced-kurs hos OFDS
Foto: Oslofjorden Dykkesenter
DYKKEKURS

Ta Advanced-kurs hos OFDS
Har du tatt grunnkurs i dykking? Ta et skritt videre og bli med på et PADI Advanced Open Water Diver-kurs hos Oslofjorden Dykkesenter i slutten av juni.
  Annonsørinnhold fra Oslofjorden Dykkesenter AS
PADI Advanced Open Water Diver (AOW) er det neste trinnet etter PADI Open Water på utdanningsstigen til PADI.

– Dette kurset kan du gjerne ta rett etter Open Water Diver kurs, slik at du hurtig og trygt utvider dine kunnskaper og ferdigheter, sier daglig leder Heidemarie Nordahl.

Advanced-kurs 25. juni 2022






Kurset består av fem forskjellige emnedykk, der man går gjennom både teori og praksis. Dermed lærer man mens man dykker.

– Alle må gjøre dypdykket til 30 meter og navigasjonsdykket, men de tre andre dykkene avtaler du med instruktøren, forteller Nordahl.

Dette er inkludert i prisen:


  • Kursmateriale
  • 5 dykk i sjøen
  • Veiledning av instruktør
  • Sertifisering



Kursplan og informasjon:
Kurset starter 25. juni og varer i to dager. Du må være minst 12 år og ha PADI Open Water Diver eller tilsvarende sertifisering for å delta. Deltakerne må ha eget ABC-utstyr, lykt, bøye og linerull, som kan kjøpes på www.ofds.no.


Heidemarie Nordahl forteller at Advanced Open Water-kurset har en litt annen tilnærming til det teoretiske enn grunnkurset:

– I forkant av kurset gjennomfører du teorien på eLearning, ser video og leser dyp- og navigasjonskapittelet, løser oppgavene og setter deg inn i de andre emnene du kunne tenke deg, sier hun.



Oslofjorden Dykkesenter er et sertifisert PADI-senter, og holder kurs fra grunnkurs til instruktør. Senteret ligger på Vollen Marina i Asker.

Les mer og meld deg på PADI Advanced Open Water Diver på www.ofds.no!


Oslofjorden Dykkersenter

Hjemmeside: www.ofds.no
Facebook: @OslofjordenDykkersenter
Telefon: 678 01 212
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Butikk: Vollen Marina, Slemmestadveien 416, 1390 Vollen




ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Vil du begynne å dykke?

 

Scuba Schools International tilbyr kurs fra begynnernivå til instruktør. De har også et bredt utvalg av emnekurs og videregående kurs som rebreatherdykking og extended range. Flere av dykkesentrene i bransjeregisteret tilbyr SSI-kurs.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Vraksafari på Gulen Dykkesenter

    Drømmer du om å oppleve store vrak fra andre verdenskrig? I området ved munningen av Sognefjorden ligger det mye spennende – ikke gå glipp av muligheten i år!

ANNONSE:

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Nord-Sulawesi – et dykkeparadis

    Indonesia er verdenskjent for sitt unike marine liv, og for mange står Lembeh Strait, Bunaken nasjonalpark og Bangka Island øverst på listen. Critters@Lembeh og Murex gir deg den ultimate dykkereisen – Passport to Paradise.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 



Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS