Bli årets europeiske naturfotograf
Snart er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 23. gang.
Bli årets europeiske naturfotograf
«Horse Mackerel» fikk hederlig omtale i fjorårets konkurranse. Foto: © Alison Pettitt/GDT 2022
UNDERVANNSFOTO

Bli årets europeiske naturfotograf
Snart er det innsendingsfrist i fotokonkurransen «European Wildlife Photographer of the Year», som arrangeres av Gesellschaft für Naturfotografie for 23. gang.
  28. februar 2023
☒   ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
Konkurransen har en egen klasse kalt «The Underwater World», pluss kategorier for fugler, pattedyr, andre dyr, planter og sopp, landskap, menneske og natur, naturen som studio og portfolio.

Det er lov å levere undervannsbilder i alle klassene, så hvis man er kreativ er det fullt mulig å nå opp flere steder med undervannsbilder. Bildene kan være tatt hvor som helst i verden.

Innsendingsfrist 1. mars 2023


Hippo World

«Hippo World», vinner av European Wildlife Photographer of the Year 2022. Foto: © Mike Korostelev/GDT 2021


Konkurransen er åpent for alle fotografer som er bosatt i Europa, samt medlemmer i Gesellschaft für Naturfotografie uansett bosted.

Det er også en egen klasse for unge fotografer opp til 17 år, hvor vinneren belønnes med den prestisjefylte Fritz Pölking Award.

LES OGSÅ
Se vinnerbildene i UPY 2023


Det koster 35 Euro å delta, og da kan man sende inn opptil 20 bilder i kategori 1–8. Disse kan fordeles fritt på kategoriene, det er ingen begrensning på antall i en bestemt kategori. Portfolioen må bestå av 8–10 bilder.

Det er gratis å delta i kategorien for unge fotografer, og her kan man levere inntil fem bilder. De behøver ikke passe inn i kategoriene ovenfor eller ha noe tema.

Hunters in Two Worlds

«Hunters in Two Worlds» hevdet seg godt i fjor. Foto: © Borut Furlan/GDT 2022


Sammenlagtvinneren får 3.000 Euro i premie, og får dekket reise og opphold til prisutdelingen i Lünen i Tyskland fra 27.–29 oktober 2023.

Totalt kjemper fotografene om premier for over 33.500 Euro. Arrangøren dekker også reise og opphold for vinneren i klassen for unge fotografer.Bildene vil bli bedømt av en uavhengig jury bestående av internasjonalt anerkjente naturfotografer. Navnene har foreløpig ikke blitt offentliggjort.

Sammenlagtvinneren kan smykke seg med tittelen European Wildlife Photographer of the Year 2023. Undervannsbilder hevdet seg godt i flere kategorier i fjor.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

ANNONSE:
ANNONSE:

Begynne å dykke - eller ta et videregående kurs?

 

Global Underwater Explorers tilbyr kurs for nybegynnere, erfarne dykkere og tekniske kurs for dyp dykking, grottedykking og dykking med rebreather. GUEs mål er å utvikle dine ferdigheter, effektive prosedyrer for problemløsning og gjøre deg til en bedre dykker.

 

 

 

Annonsørinnhold:

  • Bryggelys øker sikkerheten i havna

    En ny serie bryggelys fra Wee Marine AS skal øke sikkerheten i havneanlegg. Ett års utvikling ligger bak serien, som har fått navnet No1. Lysene er konstruert for å tåle store påkjenninger – og for å redde liv på mørke dager og kvelder.

ANNONSE:

Annonsørinnhold:

  • Ta dykkelappen hos OFDS før jul

    Dykking er en kjempespennende aktivitet, og ingenting er bedre enn å ha et dykkesertifikat i baklommen når du skal på vinterferie. Meld deg på – Oslofjorden Dykkesenter har et kurs på planen før jul.
Siste videoer:
ANNONSE:
ANNONSE:
Facebook
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
ANNONSE:
logo
Dykking har siden 1983 blitt gitt ut av Forlaget Dykking AS. Redaktør: Christian Skauge

 

Forlaget Dykking AS
Postboks 6654 Etterstad, 0609 Oslo
Org. nr. 936558496

 Avmelding fra nyhetsvarsler
© 2023 Forlaget Dykking AS